19nowik45
Użytkownik
56 minuta, 12:10, elegancko xD.2 połowa - Kto pierwszy 12 - Guangdong - 1.75 - Bet365 ???? .
56 minuta, 12:10, elegancko xD.2 połowa - Kto pierwszy 12 - Guangdong - 1.75 - Bet365 ???? .
Baderan Tehran - Malavan, over 1.5 HT @ 1.90 bet365
Jednak ???? 48'Sepidruod v Rah
over 0.5ht
1.90 Bet365
A jednak :grin:Jednak ???? 48'
Jak dla mnie kosz - Indonezja i Filipiny mega value, co tam się dzieje, przechodzi ludzkie pojęcie, tyle, że trzeba grać live, bo wyniki się zmieniają jak na ruletce ???? . Każdy dobry w czymś innym, tylko trzeba siedzieć i oglądać te "badziewia" xD.Panowie bez spiny dodam na początku, ale mam pytanie. Na jakiej podstawie dobieracie te typy które się pojawiają rano. Bo ligi mocno egzotyczne, typy jak z karabinu a skuteczność jak przy parzyste/nieparzyste. Ktoś faktycznie to oglada ? Analizuje ?
Ja zdaje sobie sprawe że to najszybszy sposób na nabicie reputy, ale jak się prześledzi to uważnie to zarobic coś na tym graniczy z cudem.
Dobry typer i w wigilię znajdzie bety ????Panowie bez spiny dodam na początku, ale mam pytanie. Na jakiej podstawie dobieracie te typy które się pojawiają rano. Bo ligi mocno egzotyczne, typy jak z karabinu a skuteczność jak przy parzyste/nieparzyste. Ktoś faktycznie to oglada ? Analizuje ?
Ja zdaje sobie sprawe że to najszybszy sposób na nabicie reputy, ale jak się prześledzi to uważnie to zarobic coś na tym graniczy z cudem.
Nie odbieram tego atak i zgadzam się z Tobą, czasem dominacja jednej drużyny mydli mi oczy i zapominam że to dalej underowe ogórki, trzeba to ograniczyć ????Panowie bez spiny dodam na początku, ale mam pytanie. Na jakiej podstawie dobieracie te typy które się pojawiają rano. Bo ligi mocno egzotyczne, typy jak z karabinu a skuteczność jak przy parzyste/nieparzyste. Ktoś faktycznie to oglada ? Analizuje ?
Zamknąłem w 41 ????Jednak ???? 48'
Swego czasu w Wigilię to tu się sypały kwiatki z tureckiej siatkówki juniorów ???? to chyba był najlepszy dzień w mojej "karierze". Niedawno nawet ktoś wspominał jak ze 100 zrobił w kilka chwil 9800 ????Dobry typer i w wigilię znajdzie bety
To zamiast barszczu był chyba kawior kox i kur** miłe panie* ????Swego czasu w Wigilię to tu się sypały kwiatki z tureckiej siatkówki juniorów ???? to chyba był najlepszy dzień w mojej "karierze". Niedawno nawet ktoś wspominał jak ze 100 zrobił w kilka chwil 9800 ????
I któryś już raz jestem zły na siebie, bo w taki właśnie sposób przeszła wygrana koło nosaLive overów nie ma co zamykać bo dają grosze a w 25%~ przypadkach właśnie pada gol w końcówce.
Też pamiętam te ZŁOTE handicapy xD.Swego czasu w Wigilię to tu się sypały kwiatki z tureckiej siatkówki juniorów ???? to chyba był najlepszy dzień w mojej "karierze". Niedawno nawet ktoś wspominał jak ze 100 zrobił w kilka chwil 9800 ????
Pamiętam te kursy co wystawiali na 12+ na seta a tam z 5ciu pktow nie wychodzili ????Swego czasu w Wigilię to tu się sypały kwiatki z tureckiej siatkówki juniorów ???? to chyba był najlepszy dzień w mojej "karierze". Niedawno nawet ktoś wspominał jak ze 100 zrobił w kilka chwil 9800 ????
Tam dobrze szło na +12 w secie na zmianę ???? najpierw jedne później drugie ???? takie czasy już chyba nie wrócą...Też pamiętam te ZŁOTE handicapy xD.