Po co zamykasz ? Ty chyba ostatnio też zamykałes zakład Liverpoolu jak przegrywali 1:0 ,tak?Zamknąłem w 41 ????
Nie wątpie, każdy się tam na czymś zna, ale ciężko wyobrazić sobie że każdy podaje typy z dziedziny w której jest ekspertem. Przed chwilą kolega Verno trafił 2 ligę irańską fartem, za co gratuluje , ale kminie mocno co go skłoniło do zagrania tego betu bo raczej nie staty, h2h, ostatnie mecze, liga itd. A transmija takich cudów to gdzieś jest w ogole ?Dobry typer i w wigilię znajdzie bety ????
dokładnie, ja zamykam zakład jak jest przynajmniej 50% całej wygranejPo co zamykasz ? Ty chyba ostatnio też zamykałes zakład Liverpoolu jak przegrywali 1:0 ,tak?
Zamyka sie zaklad jak jest jakis zysk
Nie wiem nawet czy zdążyłem dodać typ, bo zaraz padł gol.Dome FC 4 gol @4
6:2Partaud 1set @1.57 all-in dniowy bet365
Po przelamaniu.
Na dłuższą metę też bezsensu, zamykać jak masz 95%~ ewentualnie czasami zamknąć z małym zyskiem ale to tylko wtedy gdy widzisz że źle się dzieje i nie wejdzie.dokładnie, ja zamykam zakład jak jest przynajmniej 50% całej wygranej
Reputy już nie mam ale tym super ????
Mi wczoraj AKO zamykała Roma over 2,5. W 80 minucie tego meczu miałem 250 zł do zamknięcia a 100% wygranej to 520 zł i zamknąłem, a trzeba było poczekać na Peresa ????Na dłuższą metę też bezsensu, zamykać jak masz 95%~ ewentualnie czasami zamknąć z małym zyskiem ale to tylko wtedy gdy widzisz że źle się dzieje i nie wejdzie.
Niby tak ale w takiej sytuacji to zamknięcie dosyć zrozumiałeMi wczoraj AKO zamykała Roma over 2,5. W 80 minucie tego meczu miałem 250 zł do zamknięcia a 100% wygranej to 520 zł i zamknąłem, a trzeba było poczekać na Peresa ????
Ja nie dla reputy zyje, ja zyje po to, aby zraszac buki zimna woda ???? no i pomagac innym. ????Reputy już nie mam ale tym super ????
A czasem nie miałeś kończyć "kariery" ???? ?Ja nie dla reputy zyje, ja zyje po to, aby zraszac buki zimna woda ???? no i pomagac innym. ????
To ja byłem, piękne święta. Modlilem się żeby zrealizowaliSwego czasu w Wigilię to tu się sypały kwiatki z tureckiej siatkówki juniorów ???? to chyba był najlepszy dzień w mojej "karierze". Niedawno nawet ktoś wspominał jak ze 100 zrobił w kilka chwil 9800 ????
Tak, nic sie nie zmienilo. Ale pisalem przeciez - od 1 kwietnia. I to nie prima aprilis. 1 kwietnia przeprowadzam sie w inna czesc Polski, zmieniam prace, mieszkanie. Nowy start ????A czasem nie miałeś kończyć "kariery" ???? ?
do zobaczenia 2 kwietnia ????Po 1 kwietnia mnie juz nie zobaczycie.