>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Dobry typer i w wigilię znajdzie bety ????
Nie wątpie, każdy się tam na czymś zna, ale ciężko wyobrazić sobie że każdy podaje typy z dziedziny w której jest ekspertem. Przed chwilą kolega Verno trafił 2 ligę irańską fartem, za co gratuluje ;) , ale kminie mocno co go skłoniło do zagrania tego betu bo raczej nie staty, h2h, ostatnie mecze, liga itd. A transmija takich cudów to gdzieś jest w ogole ?
Wiem że + to , ale moje rozumienie bukmacherki to zminimalizowanie czynnika losowego, tyle ile jestesmy w stanie a trudno oprzeć się wrażeniu, że sporo tu typów na &quot;udo&quot;. Nie czepiam się tylko staram się lepiej ogarnąć co tu się dzieje, a że ta godzina i postów mniej to mój lekki spam nie będzie mam nadzieje zbytnio przeszkadzać ????

verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
dokładnie, ja zamykam zakład jak jest przynajmniej 50% całej wygranej
Na dłuższą metę też bezsensu, zamykać jak masz 95%~ ewentualnie czasami zamknąć z małym zyskiem ale to tylko wtedy gdy widzisz że źle się dzieje i nie wejdzie.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Na dłuższą metę też bezsensu, zamykać jak masz 95%~ ewentualnie czasami zamknąć z małym zyskiem ale to tylko wtedy gdy widzisz że źle się dzieje i nie wejdzie.
Mi wczoraj AKO zamykała Roma over 2,5. W 80 minucie tego meczu miałem 250 zł do zamknięcia a 100% wygranej to 520 zł i zamknąłem, a trzeba było poczekać na Peresa ????

verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
Mi wczoraj AKO zamykała Roma over 2,5. W 80 minucie tego meczu miałem 250 zł do zamknięcia a 100% wygranej to 520 zł i zamknąłem, a trzeba było poczekać na Peresa ????
Niby tak ale w takiej sytuacji to zamknięcie dosyć zrozumiałe :p

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Swego czasu w Wigilię to tu się sypały kwiatki z tureckiej siatkówki juniorów ???? to chyba był najlepszy dzień w mojej &quot;karierze&quot;. Niedawno nawet ktoś wspominał jak ze 100 zrobił w kilka chwil 9800 ????
To ja byłem, piękne święta. Modlilem się żeby zrealizowali

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
A czasem nie miałeś kończyć &quot;kariery&quot; ???? ?
Tak, nic sie nie zmienilo. Ale pisalem przeciez - od 1 kwietnia. I to nie prima aprilis. 1 kwietnia przeprowadzam sie w inna czesc Polski, zmieniam prace, mieszkanie. Nowy start ????
Po 1 kwietnia mnie juz nie zobaczycie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom