cuadrado12
Użytkownik
VP & Na'Vi vs North @2.48

Brawo VP, ale jak się wpierdala rundy full vs pistole to tak się to kończy.
 Brawo VP, ale jak się wpierdala rundy full vs pistole to tak się to kończy.VP & Na'Vi vs North @2.48

Brawo VP, ale jak się wpierdala rundy full vs pistole to tak się to kończy.
 Brawo VP, ale jak się wpierdala rundy full vs pistole to tak się to kończy.A VP nie gra najpierw z C9? Najpierw trzeba z nimi wygrać, a to w obecnej dyspozycji Virtusow może nie być latwe.Odpadnie albo SK, albo virtusi. Według mnie brazylijczycy jadą do domu, virtusi ostatnimi czasy mają na nich patent, a kto jak kto ale polacy są najlepsi na świecie jak grają pod mega presją
Wlasnie pod presja wjebali full/pistole :dddOdpadnie albo SK, albo virtusi. Według mnie brazylijczycy jadą do domu, virtusi ostatnimi czasy mają na nich patent, a kto jak kto ale polacy są najlepsi na świecie jak grają pod mega presją
Nawet przegrywając z Cloud9 mogą wyjść z grupy. Nie zapominaj że sk też przegrali z c9. Wystarczy że C9 i NaVi wygrają wszystkie swoje mecze (bezpośredni bez znaczenia)A VP nie gra najpierw z C9? Najpierw trzeba z nimi wygrać, a to w obecnej dyspozycji Virtusow może nie być latwe.
Ja poszedłem. Liczę, ze C9 tu wygra, a VP zmiecie SK.VP dziś lekka parodia, C9 całkiem dobrze gra, nie wiem czy nie iść w stronę C9
2x poszedłem w stronę VP to przegrali, teraz dałem na C9 to pewnie wygrają.. Wczoraj ten CS tak pięknie wchodził a dziś to jakiś cyrk #rosyjska ruletkaJa poszedłem. Liczę, ze C9 tu wygra, a VP zmiecie SK.
To chyba ja topie tego CSa. Wczoraj Faze, dzis VP z North, a teraz uropie C9.2x poszedłem w stronę VP to przegrali, teraz dałem na C9 to pewnie wygrają.. Wczoraj ten CS tak pięknie wchodził a dziś to jakiś cyrk #rosyjska ruletka
@Zaczyna się Pasha clutch 1v2 gdybym grał na VP to padł by od razu ????
nie utopisz, imo cloud to ogarnieTo chyba ja topie tego CSa. Wczoraj Faze, dzis VP z North, a teraz uropie C9.