cuadrado12
Użytkownik
Brawo VP, ale jak się wpierdala rundy full vs pistole to tak się to kończy.VP & Na'Vi vs North @2.48
Brawo VP, ale jak się wpierdala rundy full vs pistole to tak się to kończy.VP & Na'Vi vs North @2.48
A VP nie gra najpierw z C9? Najpierw trzeba z nimi wygrać, a to w obecnej dyspozycji Virtusow może nie być latwe.Odpadnie albo SK, albo virtusi. Według mnie brazylijczycy jadą do domu, virtusi ostatnimi czasy mają na nich patent, a kto jak kto ale polacy są najlepsi na świecie jak grają pod mega presją
Wlasnie pod presja wjebali full/pistole :dddOdpadnie albo SK, albo virtusi. Według mnie brazylijczycy jadą do domu, virtusi ostatnimi czasy mają na nich patent, a kto jak kto ale polacy są najlepsi na świecie jak grają pod mega presją
Bez komentarza 13:16VP - North -3,5 oczywiście VP 1,85
Nawet przegrywając z Cloud9 mogą wyjść z grupy. Nie zapominaj że sk też przegrali z c9. Wystarczy że C9 i NaVi wygrają wszystkie swoje mecze (bezpośredni bez znaczenia)A VP nie gra najpierw z C9? Najpierw trzeba z nimi wygrać, a to w obecnej dyspozycji Virtusow może nie być latwe.
Ja poszedłem. Liczę, ze C9 tu wygra, a VP zmiecie SK.VP dziś lekka parodia, C9 całkiem dobrze gra, nie wiem czy nie iść w stronę C9
2x poszedłem w stronę VP to przegrali, teraz dałem na C9 to pewnie wygrają.. Wczoraj ten CS tak pięknie wchodził a dziś to jakiś cyrk #rosyjska ruletkaJa poszedłem. Liczę, ze C9 tu wygra, a VP zmiecie SK.
To chyba ja topie tego CSa. Wczoraj Faze, dzis VP z North, a teraz uropie C9.2x poszedłem w stronę VP to przegrali, teraz dałem na C9 to pewnie wygrają.. Wczoraj ten CS tak pięknie wchodził a dziś to jakiś cyrk #rosyjska ruletka
@Zaczyna się Pasha clutch 1v2 gdybym grał na VP to padł by od razu ????
nie utopisz, imo cloud to ogarnieTo chyba ja topie tego CSa. Wczoraj Faze, dzis VP z North, a teraz uropie C9.