>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Odpadnie albo SK, albo virtusi. Według mnie brazylijczycy jadą do domu, virtusi ostatnimi czasy mają na nich patent, a kto jak kto ale polacy są najlepsi na świecie jak grają pod mega presją

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Odpadnie albo SK, albo virtusi. Według mnie brazylijczycy jadą do domu, virtusi ostatnimi czasy mają na nich patent, a kto jak kto ale polacy są najlepsi na świecie jak grają pod mega presją
A VP nie gra najpierw z C9? Najpierw trzeba z nimi wygrać, a to w obecnej dyspozycji Virtusow może nie być latwe.

D 570

duff999

Użytkownik
Wlasnie pod presja wjebali full/pistole :ddd

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
A VP nie gra najpierw z C9? Najpierw trzeba z nimi wygrać, a to w obecnej dyspozycji Virtusow może nie być latwe.
Nawet przegrywając z Cloud9 mogą wyjść z grupy. Nie zapominaj że sk też przegrali z c9. Wystarczy że C9 i NaVi wygrają wszystkie swoje mecze (bezpośredni bez znaczenia)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Młodzież z Polski zajęła 8 miejsce w Lahti ????
KOWALCZYK Justyna 1983 11:42.9
MARCISZ Ewelina 1991 13:04.2
KUBINSKA Kornelia 1985 14:46.1
GALEWICZ Martyna 1989 16:10.3
ja myślałem, że to jakieś młode dziewczyny biegają, a to niektóre wkrótce babciami zostaną ????

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Ja poszedłem. Liczę, ze C9 tu wygra, a VP zmiecie SK.
2x poszedłem w stronę VP to przegrali, teraz dałem na C9 to pewnie wygrają.. Wczoraj ten CS tak pięknie wchodził a dziś to jakiś cyrk #rosyjska ruletka

@Zaczyna się Pasha clutch 1v2 gdybym grał na VP to padł by od razu ????

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
2x poszedłem w stronę VP to przegrali, teraz dałem na C9 to pewnie wygrają.. Wczoraj ten CS tak pięknie wchodził a dziś to jakiś cyrk #rosyjska ruletka

@Zaczyna się Pasha clutch 1v2 gdybym grał na VP to padł by od razu ????
To chyba ja topie tego CSa. Wczoraj Faze, dzis VP z North, a teraz uropie C9.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Mówiłem że vp ma jeszcze szanse wyjść, zwłaszcza kiedy grają pod presją i to jeszcze na mirage&#39;u ????
SK z kolei tak samo, walec jedzie i się nie zatrzyma (Przynajmniej nie na heroic)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom