A bet sie zwij czy jeszcze nie?Czołem typerzy, jakiego zagranicznego buka (który się nie zwija z PL) polecacie ? Oprócz betów wszelkiej maści no i Pinnacle, który jak wiadomo się zwija ?
Nie, ale szukam czegoś nowego ;-)A bet sie zwij czy jeszcze nie?
czyli Rumunia +4,5 nie było dobrym betem?
Spróbuj betolimp, duża oferta, nie wiem czy się zwijają czy nie, ale mieli fajny bonus startowy ????Nie, ale szukam czegoś nowego ;-)
16:5 Podobnie jak cloud9 z heroic, siedzi na lajciku , brazylijski walec dojechał do katowic ????1. Sk gaming - heroic
Sk gaming -4.5 @1.72
2. Mecz: NaVi - North
Typ: NaVi -2.5 @1.83
3.
Ako=3.15
Navi -2.5 z North @1.83
Sk gaming -4.5.z heroic @1.72
4. Ako =3.52 (które podawałem wcześniej) Navi+ Sk gaming + cloud9 + Virtus Pro (wszystko przeciwko Heroic)
1. $100,000Tak z ciekawości się zapytam jakie nagrody w tym cs są za wygranie turnieju???
Zależy od turnieju. Raz za 1 miejsce 250 tysięcy, raz 500. Ostatnio w Chinach był za 800 tysięcy (zrobili turniej i 3/4 drużyn to były najgorsze leszcze jakie mogą być ???? ). Teraz na IEM'ie jest 100 tysięcy,Tak z ciekawości się zapytam jakie nagrody w tym cs są za wygranie turnieju???
Może nie leszcze, bo w kwalifikacjach WESG mógł brać udział każdy. Po prostu jechały najlepsze zespoły z każdego kontynentu, dlatego była duża dysproporcja między takim virtus pro, a zespołami z afryki czy innych kontynentów. Za to turniej był świetnie zorganizowany (jedynie IEM w katowicach może się równać pod względem organizacyjnym) i uwierz mi że za rok, większość zespołów będzie chciała tam grać.Zależy od turnieju. Raz za 1 miejsce 250 tysięcy, raz 500. Ostatnio w Chinach był za 800 tysięcy (zrobili turniej i 3/4 drużyn to były najgorsze leszcze jakie mogą być ???? ). Teraz na IEM'ie jest 100 tysięcy,
http://www.hltv.org/?pageid=357&eventid=2637 Czyli jak widać niezłe pieniądze są w CS'ie.
Lepsze jak w bukmacherce:razz:Czyli jak widać niezłe pieniądze są w CS'ie.