Bez komentarza. 0-1 FTOlimpiakos
@1.72
We włoskiej lidze w każdej niemal kolejce przegrywa jakiś murowany faworyt po kursie około 1,15.Te spadki na Molfetę nie były przypadkowe.Ja się zawsze zastanawiam przed każda kolejką kto tym razem uwali Lube, Modena, Trentino czy Perugia.Dziś wypadło na Lube.Lube frajerzy z 11:9 na 11:14 eh
spadki były bo nie grali Christenson i Juantorena...We włoskiej lidze w każdej niemal kolejce przegrywa jakiś murowany faworyt po kursie około 1,15.Te spadki na Molfetę nie były przypadkowe.Ja się zawsze zastanawiam przed każda kolejką kto tym razem uwali Lube, Modena, Trentino czy Perugia.Dziś wypadło na Lube.
Makaroniarze... lubią przekrętyWe włoskiej lidze w każdej niemal kolejce przegrywa jakiś murowany faworyt po kursie około 1,15.Te spadki na Molfetę nie były przypadkowe.Ja się zawsze zastanawiam przed każda kolejką kto tym razem uwali Lube, Modena, Trentino czy Perugia.Dziś wypadło na Lube.
Zlina ft 2.05
Tak z cieekawości, jakie argumenty za tym przemawiają? Dla mnie może się skończyć nawet 0-0 do przerwyVillarreal - Real M --> over 1.5 bramki w 1 poł @ 2.5 bet365 !
Flensburg +5,5 @1,90 (ręczna)