>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
hayto 631

hayto

Użytkownik
Panowie jak uważacie. Pograłem, że w turnieju ATP Delray Beach wygra gość z górnej połówki drabinki po kursie 1.53 za 1k. Uważałem to za mocny typ, bo w górnej połówce byli Del Potro, Querrey i Raonić... Do finału doszli Raonic i Sock. Mimo to nadal uważałem, że zdecydowanym faworytem jest Milos. Niestety oddał mecz walkowerem, bet365 rozliczył mi zakład jako przegrany jakoby tytuł zgarnął gość z drugiej połówki drabinki. Uważacie to za fair ?? Wgl nie dopuszczałem myśli, że Raonić przegra, a tu leszcz sie wycofał i jestem ładnie w plecak. Co o tym sądzicie ? Bo jakby nie było tytuł nie był rozegrany drogą sportową.

Otrzymane punkty reputacji: +1
domell 454

domell

Użytkownik
po 1 ostatnio w 1 pol meczach Realu regularnie pada chodz 1 bramka
po 2 intuicja
Ostatnio nie grali z najlepsza defensywa ligi. Porownywanie Valenci, Espanyolu czy Osasuny do Villarrealu mija sie z celem. To tak jakbys porownywal styl Mourinho do Guardioli.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Panowie jak uważacie. Pograłem, że w turnieju ATP Delray Beach wygra gość z górnej połówki drabinki po kursie 1.53 za 1k. Uważałem to za mocny typ, bo w górnej połówce byli Del Potro, Querrey i Raonić... Do finału doszli Raonic i Sock. Mimo to nadal uważałem, że zdecydowanym faworytem jest Milos. Niestety oddał mecz walkowerem, bet365 rozliczył mi zakład jako przegrany jakoby tytuł zgarnął gość z drugiej połówki drabinki. Uważacie to za fair ?? Wgl nie dopuszczałem myśli, że Raonić przegra, a tu leszcz sie wycofał i jestem ładnie w plecak. Co o tym sądzicie ? Bo jakby nie było tytuł nie był rozegrany drogą sportową.
chcesz wygrać na tenisie ? nie graj tenisa :cool:

PSG już 2-0, w meczu Realu szybie tempo i sporo okazji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom