mat95tw
Użytkownik
po 1 ostatnio w 1 pol meczach Realu regularnie pada chodz 1 bramkaTak z cieekawości, jakie argumenty za tym przemawiają? Dla mnie może się skończyć nawet 0-0 do przerwy
po 2 intuicja
po 1 ostatnio w 1 pol meczach Realu regularnie pada chodz 1 bramkaTak z cieekawości, jakie argumenty za tym przemawiają? Dla mnie może się skończyć nawet 0-0 do przerwy
20:17..37... Mam nadzieje ze ktos,skorzystal.
Pykają sobie na zero z tyłuOglada ktoś Real co oni tam wyrabiają ?
co tam grasz ?za 20 min meczyk Bucks vs Suns, ostatni typ na noc.
Rzucam małą wędke na 0,5 HT @2,30Pykają sobie na zero z tyłu
Ostatnio nie grali z najlepsza defensywa ligi. Porownywanie Valenci, Espanyolu czy Osasuny do Villarrealu mija sie z celem. To tak jakbys porownywal styl Mourinho do Guardioli.po 1 ostatnio w 1 pol meczach Realu regularnie pada chodz 1 bramka
po 2 intuicja
chcesz wygrać na tenisie ? nie graj tenisaPanowie jak uważacie. Pograłem, że w turnieju ATP Delray Beach wygra gość z górnej połówki drabinki po kursie 1.53 za 1k. Uważałem to za mocny typ, bo w górnej połówce byli Del Potro, Querrey i Raonić... Do finału doszli Raonic i Sock. Mimo to nadal uważałem, że zdecydowanym faworytem jest Milos. Niestety oddał mecz walkowerem, bet365 rozliczył mi zakład jako przegrany jakoby tytuł zgarnął gość z drugiej połówki drabinki. Uważacie to za fair ?? Wgl nie dopuszczałem myśli, że Raonić przegra, a tu leszcz sie wycofał i jestem ładnie w plecak. Co o tym sądzicie ? Bo jakby nie było tytuł nie był rozegrany drogą sportową.
Kusi Moonlight, w tamtym roku płacz czarnoskórych to może dadzą w tym roku oskara dla "czarnego" filmuOskary dziś obstawiacie ?