Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Szybkie pytanko kto ogląda mecz United - Southampton?
Jak mecz wygląda? Bramka do szatni uskrzydli świętych? Taki trochę babol wpadł bardziej z tego co widziałem na flashscore
Szybkie pytanko kto ogląda mecz United - Southampton?
Jak mecz wygląda? Bramka do szatni uskrzydli świętych? Taki trochę babol wpadł bardziej z tego co widziałem na flashscore
United było trochę lepsze i nie powinno tego wypuścić ale Soton zdecydowanie stać na korzystny wynik. Tadic zmarnował sytuację, która dla technika jak on powinna być łatwym golem. Gol nie był babolem - no chyba, że z perspektywy obrony United. Ward- Prowse miał masę miejsca i zagrał książkowego crossa którego Gabbiadini wykorzystał w bezlitosny sposób. Dużo zależy od zmian w United bo paru zawodników zdecydowanie słaby występ.
Trudno powiedzieć, FW wygląda bardzo dobrze, dla mnie faworyt do wygrania IEM-a, osobiście mam pograne przed turniejem, że h2k będzie w finale po 5.50 więc nic już nie ruszam w tym meczu.
Beana nie potrafi zdobyc pkt przy podaniu kovalika pd 3 gemow w ostatnim secie ???? to byla chyba jakas ustawka w 2 seecie gdy potrafil go 3 razy przelamac ????
Trudno powiedzieć, FW wygląda bardzo dobrze, dla mnie faworyt do wygrania IEM-a, osobiście mam pograne przed turniejem, że h2k będzie w finale po 5.50 więc nic już nie ruszam w tym meczu.