Niemka w 3 serii skacząc 95,5 dostaje noty 14/15 pkt...SKOKI
różnica zwycięstwa? more than 40 pcts @2,60
Różnica - 36,2 pkt
Troche braklo.
Niemka w 3 serii skacząc 95,5 dostaje noty 14/15 pkt...SKOKI
różnica zwycięstwa? more than 40 pcts @2,60
szybki :grin:over 0.5 bramki w 1 poł w Legii @ 1.72 bet365 !
GitesDubel - mecze Legii i Broendby over 0.5 gola do HT 1.82
G2 @2.00
Gwiazdy sa zmeczone ciezkim meczem w Amserdamie:grin:Legia musi haha ????
H2K warto próbować?hohoooooo cóż za gra! comeback z -11k gold i
United było trochę lepsze i nie powinno tego wypuścić ale Soton zdecydowanie stać na korzystny wynik. Tadic zmarnował sytuację, która dla technika jak on powinna być łatwym golem. Gol nie był babolem - no chyba, że z perspektywy obrony United. Ward- Prowse miał masę miejsca i zagrał książkowego crossa którego Gabbiadini wykorzystał w bezlitosny sposób. Dużo zależy od zmian w United bo paru zawodników zdecydowanie słaby występ.Szybkie pytanko kto ogląda mecz United - Southampton?
Jak mecz wygląda? Bramka do szatni uskrzydli świętych? Taki trochę babol wpadł bardziej z tego co widziałem na flashscore
http://live9.co/live63.htmlLink do legii prosze.
Trudno powiedzieć, FW wygląda bardzo dobrze, dla mnie faworyt do wygrania IEM-a, osobiście mam pograne przed turniejem, że h2k będzie w finale po 5.50 więc nic już nie ruszam w tym meczu.H2K warto próbować?
Danke, za drobne rzucę ????Trudno powiedzieć, FW wygląda bardzo dobrze, dla mnie faworyt do wygrania IEM-a, osobiście mam pograne przed turniejem, że h2k będzie w finale po 5.50 więc nic już nie ruszam w tym meczu.