Atletico kabaret w obronie...United @1.75
Atletico lub remis @1.55
@2.71 całoroczniak
Atletico - Barca o12 rożnych @ 3.00
Masz rację :]oczywiscie
ale chyba zaprzestane podawaniu tutaj postow bo nikt ich raczej nie gra, a szkoda :-|
dzieki za szczerosc, mi nie zalezy ale szkoda chyba mojego czasuMasz rację :]
Ja tam repute rzuciłem ^^dzieki za szczerosc, mi nie zalezy ale szkoda chyba mojego czasu
Ja też dałemJa tam repute rzuciłem ^^
Fajnie,ze kurs 4.00 wszedl ale grales go chociaz?dzieki za szczerosc, mi nie zalezy ale szkoda chyba mojego czasu
87 minuta i zmarnowany rzut karny...
E: Over 2.5 gola HT w meczu Jablonec - Praga - > 2.20
Sparta przegrywa 2:0, coś powinno tam jeszcze wpaść przez dwadzieścia minut.
Jasne ze gralem, nie jestem z tych ktorzy podaja typ 4fun, trudniej jest znalezc dobry typ jesli grasz na niego wlasna kasa. A mecz ogladalem od poczatku do konca i pod koniec mozna bylo zauwazyc sporo miejsca w srodku pola, stad ten typ.Fajnie,ze kurs 4.00 wszedl ale grales go chociaz?
Podanie typu z argumentem,ze "zalezy im na 3 punktach" jest troche smieszne,poniewaz tak mozna napisac o wiekszosci typow a to zaden argument.
Poza tym Barca ostatnio w kiepskiej formie a grali na Calderon z Atletico ????
Podawaj kolejne typy.
Zaraz ci tez repute dam na zachete bo faktycznie chyba za bardzo emocjonalnie podszedles ????Jasne ze gralem, nie jestem z tych ktorzy podaja typ 4fun, trudniej jest znalezc dobry typ jesli grasz na niego wlasna kasa. A mecz ogladalem od poczatku do konca i pod koniec mozna bylo zauwazyc sporo miejsca w srodku pola, stad ten typ.
Ps. Co nie zmienia faktu ze zbyt emocjonalnie do tego podszedlem