Nie, ani na gracza, ani do total liczby kartekjezeli dostal kartke poza boiskiem to liczy sie do zakladu? (psv - feyenord)
United dzisiaj final pucharu z Southampton o 17:30derby Manchesteru czemu przelozone? ktos cos wie?
United grają finał pucharu ligi dziś o 17:30derby Manchesteru czemu przelozone? ktos cos wie?
W czwartek przed meczem over 2,5 po 11,50 było :grin::grin:Osmanlispor over 1,5 @2,75 lekko
Panowie, mam pytanie odnośnie paysafecard. Trochę się pośpieszyłem i nie zwróciłem uwagi. Kupiłem sobie kod online, kasę ściągnięto, kod dostałem. Natomiast przy wpisywaniu wyskakuje info, że kod nie został zakupiony w Polsce. Faktycznie, kody online są sprzedawane na tej stronie niemieckiej wkv czy jakoś tak. W każdym razie moje pytanie brzmi, czy jest jakaś opcja żeby z tamtego konta przerzucić je na buka/skrilla czy pozostaje mi kasa do wydania na plejaka albo zakupy internetowe?
Cibalia - Zagrzeb over 0.5 gola HT - > 2.75

Tutaj to chyba sędziowie undera grali :;/:W czwartek przed meczem over 2,5 po 11,50 było :grin::grin:
Osmanlispor over 1,5 @2,75 lekko
 Rzadko bardzo rzadko komentuje swe wtopy bo nie ma co tematu drążyć ale sędziowie liniowi ????
 Rzadko bardzo rzadko komentuje swe wtopy bo nie ma co tematu drążyć ale sędziowie liniowi ????