Nie, ani na gracza, ani do total liczby kartekjezeli dostal kartke poza boiskiem to liczy sie do zakladu? (psv - feyenord)
United dzisiaj final pucharu z Southampton o 17:30derby Manchesteru czemu przelozone? ktos cos wie?
United grają finał pucharu ligi dziś o 17:30derby Manchesteru czemu przelozone? ktos cos wie?
W czwartek przed meczem over 2,5 po 11,50 było :grin::grin:Osmanlispor over 1,5 @2,75 lekko
Panowie, mam pytanie odnośnie paysafecard. Trochę się pośpieszyłem i nie zwróciłem uwagi. Kupiłem sobie kod online, kasę ściągnięto, kod dostałem. Natomiast przy wpisywaniu wyskakuje info, że kod nie został zakupiony w Polsce. Faktycznie, kody online są sprzedawane na tej stronie niemieckiej wkv czy jakoś tak. W każdym razie moje pytanie brzmi, czy jest jakaś opcja żeby z tamtego konta przerzucić je na buka/skrilla czy pozostaje mi kasa do wydania na plejaka albo zakupy internetowe?
Cibalia - Zagrzeb over 0.5 gola HT - > 2.75
Tutaj to chyba sędziowie undera grali :;/:W czwartek przed meczem over 2,5 po 11,50 było :grin::grin:
Rzadko bardzo rzadko komentuje swe wtopy bo nie ma co tematu drążyć ale sędziowie liniowi ????Osmanlispor over 1,5 @2,75 lekko