>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
D 192

delfi

Użytkownik
Panowie mam pytanko. Znacie jakieś stronki, gdzie można obejrzeć powtórki meczów? Chodzi mi konkretnie o powtórkę Wisły z Jagą z wczoraj? Płacę reputą

czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
... można spróbować pograć over bramkowy w 3 meczu play-off Bary Astana - Traktor Czeljabińsk kursy na over 4.5 około 1.75
na chwile obecna stan rywalizacji po 1:1 a w dotychczasowych spotkaniach pokryty aż w 80% osobiście polecam ;)
⛔ niewiem czy ktoś pograł ale sztuki brakło

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Nurnberg-Bochum
over 1.5 FT
@1.90

Norymberga ma dużo sytuacji bramkowych, ale brakuje im trochę szczęścia i skuteczności. Powinni wbić.
2 bundeslidze mówimy stanowcze nie ???? Tyle sytuacji i nic nie wpadło ⛔

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Panowie mam pytanko. Znacie jakieś stronki, gdzie można obejrzeć powtórki meczów? Chodzi mi konkretnie o powtórkę Wisły z Jagą z wczoraj? Płacę reputą
Wydaje mi się, że i skróty i całe mecze tam są : fullmatchesandshows czy jakoś tak.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Panowie, mam pytanie odnośnie paysafecard. Trochę się pośpieszyłem i nie zwróciłem uwagi. Kupiłem sobie kod online, kasę ściągnięto, kod dostałem. Natomiast przy wpisywaniu wyskakuje info, że kod nie został zakupiony w Polsce. Faktycznie, kody online są sprzedawane na tej stronie niemieckiej wkv czy jakoś tak. W każdym razie moje pytanie brzmi, czy jest jakaś opcja żeby z tamtego konta przerzucić je na buka/skrilla czy pozostaje mi kasa do wydania na plejaka albo zakupy internetowe?
E: Już ogarnięte.
Cibalia - Zagrzeb over 0.5 gola HT - &gt; 2.75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom