dawid1892
Użytkownik
Wizards ????Denver czy Memphis ?
Wizards ????Denver czy Memphis ?
To mam ale mysle cos wiecejWizards ????
Pytanie było o Suns - Bucks ????Ja tam odradzam, Lakers muszą się rzucić do ataku żeby mieć szansę powalczyć więc ta linia to nic specjalnego.
Aha. ????Pytanie było o Suns - Bucks ????
Boavista-Porto btts @2,62
Jak się rzuca 54 punkty przez trzy kwarty w NBA, to dla mnie bezsens stawianie na nich, bo wczoraj właśnie tyle rzucili.Widzicie jakieś szanse dla New Orlean Pelicans?
Graty nosaMówiłem!
Reput, jeszcze under 62,5 pograne w trakcie kwarty w Phoenix i podwójnie dobrze ????Mówiłem!
Król taśm. ???? Ja to gram od wielu lat praktycznie tylko single, ale dzięki Tobie zastanawiam się czy raz za czasu jakiejś taśmy nie zrobić.Jeżeli ktoś grał moje taśmy, to polecam zamknąć nr. 14 oraz 15... z 11 i 4 krotnym zyskiem
CHODZI O TE TAŚMY
Podsumowałem, postaram się stworzyć do 40 minut nowe, na noc i dzień jutrzejszy
kolejny zacnytottenham - stoke
inter - roma
marsylia - psg
atletico - barca
chievo - pescara ZWROT
schalke - hoffenheim ZWROT
wszystko o2
@ 5.59
61 pktPHX Suns- MIL Bucks, typ: over 58,5 w 3 kwarcie. Typ jest lekko wbrew logice, bo w I kwarcie rzucili 44 pkt, w II 45pkt, a więc sporo poniżej wystawioną linią na III kwartę, która sugerowałaby zagrać undera. Biorąc jednak pod uwagę fakt, że przedmeczowo można było zgarnąć under 224 pkt po kursie 1,9 w Unibecie, a aktualnie linia jest wystawiona na poziomie 205,5 pkt (bet365) uważam, że będą chcieli trochę nadrobić w kierunku tej linii przedmeczowej. Wydaję mi się, że zbyt prosto ten under nie może wjechać więc coś będzie jeszcze kombinowane w tym meczu, gram over w III kwarcie licząc na to, że chłopaki nie nastawiają się na dogrywkę.
Typ oparty o wcześniejszą analizę exela naszego kolegi.
Nosa nie potrzebuję, oczy wystarcząGraty nosa