hawkeyesti
Forum VIP
Marsylia nie licząc meczów z Monaco i PSG straciła u siebie 2 gole w 11 spotkaniach xD
87minutamieli sporo szans, Radovic z paru metrow nie trafil w swiatlo bramki =
Jako rekopensate polecam over 4,5 korka Realu po 1.6@
Fan Barcy?Taaak, sędziowanie w Hiszpanii wraca na swój poziom.... gdzie tu była ręka??!??!?!?
Uzasadnione pretensje piłkarzy i trenera Villarealu. Kpina ten karny.
Nie zgodze sie, jak dla mnie karnego nie powinno byc. Reka byla ale pilka nie leciala juz w swiatlo bramki, poza tym przedtem odbila sie od drugiego zawodnika Villarreal.Fan Barcy?
Rece w gorze i ma nie byc karnego?
Zapewne przeczytał posta i już na łatwości wygraEh Thiem ogarnij tego cienkiego przebijake
Daj się wypowiedzieć fanom realu, dla nich każda reka i każde dotknięcie ich filigranowych zawodników to karny.Nie zgodze sie, jak dla mnie karnego nie powinno byc. Reka byla ale pilka nie leciala juz w swiatlo bramki, poza tym przedtem odbila sie od drugiego zawodnika Villarreal.
:grin::grin::grin::grin:Zapewne przeczytał posta i już na łatwości wygra
Real + over 2,5 w meczu #2.25
Trener na trybunach zaglądnął do tematu i krzyknie ????Zapewne przeczytał posta i już na łatwości wygra
nie od dzisiaj wiadomo ze sedziowie w Hiszpanii "przypadkiem" graja na korzysc Realu, ale oczywiscie oni jako kontrargument podadza mecz Barcy z Chelsea ktory byl wieki temuDaj się wypowiedzieć fanom realu, dla nich każda reka i każde dotknięcie ich filigranowych zawodników to karny.
58,5 jest, under easy? ????Skąd taka linia w meczu Suns na kwarty jak oni śpią na parkiecie i nawet 50 pkt nie mogą rzucić a bet dał 57,5 ?
Nie leciala w swiatlo bramki - dlatego obylo sie bez kartki. Gdyby leciala to czerwo murowane.Nie zgodze sie, jak dla mnie karnego nie powinno byc. Reka byla ale pilka nie leciala juz w swiatlo bramki, poza tym przedtem odbila sie od drugiego zawodnika Villarreal.