>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Taaak, sędziowanie w Hiszpanii wraca na swój poziom.... gdzie tu była ręka??!??!?!?
Uzasadnione pretensje piłkarzy i trenera Villarealu. Kpina ten karny.
Fan Barcy?

Rece w gorze i ma nie byc karnego?

ariakis 343

ariakis

Użytkownik
Fan Barcy?
Rece w gorze i ma nie byc karnego?
Nie zgodze sie, jak dla mnie karnego nie powinno byc. Reka byla ale pilka nie leciala juz w swiatlo bramki, poza tym przedtem odbila sie od drugiego zawodnika Villarreal.

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Nie zgodze sie, jak dla mnie karnego nie powinno byc. Reka byla ale pilka nie leciala juz w swiatlo bramki, poza tym przedtem odbila sie od drugiego zawodnika Villarreal.
Daj się wypowiedzieć fanom realu, dla nich każda reka i każde dotknięcie ich filigranowych zawodników to karny.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Skąd taka linia w meczu Suns na kwarty jak oni śpią na parkiecie i nawet 50 pkt nie mogą rzucić a bet dał 57,5 ?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Suns 47:42 Bucks... 89...135 do underka ???? 67 na kwarte ???? Jeszcze sie okaze ze 188Bet z linia 189 mial racje lol

Otrzymane punkty reputacji: +11
ariakis 343

ariakis

Użytkownik
Daj się wypowiedzieć fanom realu, dla nich każda reka i każde dotknięcie ich filigranowych zawodników to karny.
nie od dzisiaj wiadomo ze sedziowie w Hiszpanii &quot;przypadkiem&quot; graja na korzysc Realu, ale oczywiscie oni jako kontrargument podadza mecz Barcy z Chelsea ktory byl wieki temu :cool:

domell 454

domell

Użytkownik
Nie leciala w swiatlo bramki - dlatego obylo sie bez kartki. Gdyby leciala to czerwo murowane.

Owszem odbila sie przypadkowo, gdyby mial ja ulozona naturalnie to nic by sie nie stalo. Rece w gorze juz byly?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom