>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
20maciek03 75,8K

20maciek03

Użytkownik
Już za chwilę hit kolejki Serie A pomiędzy Interem a AS Romą. Biorąc pod uwagę ostatnie &quot;poważniejsze&quot; spotkania skłaniam się w stronę delikatnej niespodzianki i wygranej gości.Patrząc na nazwiska w Interze można się spodziewać czegoś więcej niż 5/6 miejsca w tabeli. W ostatnim spotkaniu gospodarze dość mocno się męczyli z Bologną, co plusuje kierunek mojego myślenia, gdzie z kolei AS Roma łatwo i z porywem ograła Torino czy Villareal (na wyjeździe wbijając 4 bramki jednej z najsczelniejszych formacji def w La Liga). Na ostatnie spotkanie gości raczej bym nie patrzył. Skład mocno rezerwowy z Tottim na czele, który wychodzi już raczej na końcówki.. Historią też ciężko się kierować. Choć na uwagę zasługuje praktycznie zawsze pokrywany BTS.
Mój główny typ: AS Roma 2.70
Dla tych co grubiej grają: BTS 1.55
✅✅✅

ariakis 343

ariakis

Użytkownik
Nie leciala w swiatlo bramki - dlatego obylo sie bez kartki. Gdyby leciala to czerwo murowane.
Owszem odbila sie przypadkowo, gdyby mial ja ulozona naturalnie to nic by sie nie stalo. Rece w gorze juz byly?
Jakie czerwo murowane? Od kiedy? No wlasnie podczas skoku rece ida do gory i to jest naturalny ruch.
Edit/ Juz nie bede zasmiecac wiecej tematu. Karnego nie powinno byc i taka jest moja opinia ;)

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Skąd taka linia w meczu Suns na kwarty jak oni śpią na parkiecie i nawet 50 pkt nie mogą rzucić a bet dał 57,5 ?
Lakers mają taką stratę że muszą się rzucić do ataku żeby mieć jakieś szanse, a więc i punktów będzie więcej.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Live 2:1
NHL
Carolina Hurricanes v Calgary Flames
Calgary pierwsza strzeli 3 gole
1.72 Bet365
Mocno cisną już powinno być z 5:1 imo bardzo warto!

domell 454

domell

Użytkownik
Jakie czerwo murowane? Od kiedy? No wlasnie podczas skoku rece ida do gory i to jest naturalny ruch.
Edit/ Juz nie bede zasmiecac wiecej tematu. Karnego nie powinno byc i taka jest moja opinia ;)
Podczas jakiego skoku? Gdzie Bruno skakał? Nie rób z piłki nożnej - koszykówki, bo niedługo będziemy mieli 11 bramkarzy.
P.S Żebyś nie miał wątpliwości, jestem fanem Liverpoolu.

ariakis 343

ariakis

Użytkownik
Podczas jakiego skoku? Gdzie Bruno skakał? Nie rób z piłki nożnej - koszykówki, bo niedługo będziemy mieli 11 bramkarzy.

P.S Żebyś nie miał wątpliwości, jestem fanem Liverpoolu.
Nie chce mi sie szukac skrotu calej sytuacji wiec juz odpuszcze.\

Phoenix Suns @2.05 betfair
Lekko

babunia 316

babunia

Użytkownik
PHX Suns- MIL Bucks, typ: over 58,5 w 3 kwarcie. Typ jest lekko wbrew logice, bo w I kwarcie rzucili 44 pkt, w II 45pkt, a więc sporo poniżej wystawioną linią na III kwartę, która sugerowałaby zagrać undera. Biorąc jednak pod uwagę fakt, że przedmeczowo można było zgarnąć under 224 pkt po kursie 1,9 w Unibecie, a aktualnie linia jest wystawiona na poziomie 205,5 pkt (bet365) uważam, że będą chcieli trochę nadrobić w kierunku tej linii przedmeczowej. Wydaję mi się, że zbyt prosto ten under nie może wjechać więc coś będzie jeszcze kombinowane w tym meczu, gram over w III kwarcie licząc na to, że chłopaki nie nastawiają się na dogrywkę.
Typ oparty o wcześniejszą analizę exela naszego kolegi.

Otrzymane punkty reputacji: +9
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Ale dzisiaj już musi wejść i to widzę ostre value. Faworytem nie są, ale szanse wg mnie spore

H2K - Flash Wolves
@3.0 Bet365

LoL - IEM Katowice
⛔

Pokpili sprawę na 2 mapie, prowadzili 1:0, praktycznie mieli mecz i nagle nie wiem jakim sposobem przegrali mapę. W 3 słabe picki i raczej bez szans :;/:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom