cuadrado12
Użytkownik
United @1.75
United @1.75
ale oni wcale nie grali jakoś defensywnie tylko lapali oddech/na spokojnie konstruowali akcje po bardzo eksploatacyjnym pierwszym kwadransie drugiej polowy ????To że ktoś się broni w danej chwili / fragmencie gry / okresie, nie oznacza że nie chce wygrać. Po prostu obrali inna drogę do zwycięstwa niż ultra ofensywne.
kazdy by chcial, a united za specjal1 lepiej wychodzi jak nie chce i gra z kontry ale co ja tam wiem... :]
gram over 5.5 kartki @ 1.50
To, że Andora dostaje średnio 0-7 też nie znaczy że nie chcą w końcu wygrać. Filozofować możemy, jeżeli ktoś gra do przodu to chce zdobyć gola, jeśli ktoś się broni z tyłu to nie chce gola stracić. Przecież to logiczne.To że ktoś się broni w danej chwili / fragmencie gry / okresie, nie oznacza że nie chce wygrać. Po prostu obrali inna drogę do zwycięstwa niż ultra ofensywne.
Hehe no tak własne myślałem, ze to ten kolo z "Pitbulla". Zdziwiło mnie tylko, ze tak siedzial obok Vrdoljaka jak jego kumpel.Sebastian Fabijański
Ty to wiesz, ja to wiem. Jednak niektórym trzeba tłumaczyć :grin:ale oni wcale nie grali jakoś defensywnie tylko lapali oddech/na spokojnie konstruowali akcje po bardzo eksploatacyjnym pierwszym kwadransie drugiej polowy ????
Soton
Jesteś na forum ponad dekadę a o piłce wiesz tyle co moja mamaTo, że Andora dostaje średnio 0-7 też nie znaczy że nie chcą w końcu wygrać. Filozofować możemy, jeżeli ktoś gra do przodu to chce zdobyć gola, jeśli ktoś się broni z tyłu to nie chce gola stracić. Przecież to logiczne.
Idąc Twoim tokiem rozumowania, skoro ktoś atakuje to chce stracić gola (bo się naraża), skoro ktoś się broni to gola nie chce zdobyć (bo jest w defensywie). Tak to widzisz? :grin:To, że Andora dostaje średnio 0-7 też nie znaczy że nie chcą w końcu wygrać. Filozofować możemy, jeżeli ktoś gra do przodu to chce zdobyć gola, jeśli ktoś się broni z tyłu to nie chce gola stracić. Przecież to logiczne.
Jesteś moderatorem, a nie trafiają do Ciebie logiczne argumenty. Nothing to do here.Jesteś na forum ponad dekadę a o piłce wiesz tyle co moja mama
Męczarnie niesamowite, Termalica mądrze gra. Czesiu tam pilnuje wyniku.Ogląda ktoś warszawiaków ? Wygrają to z tymi wieśniakami czy nie dadzą rady ?
Jeżeli chcę zdobyć gola, to nie czekam aż sie nadarzy okazja do kontry, tylko sam kreuję atak, tym bardziej jeżeli czas nagli.Idąc Twoim tokiem rozumowania, skoro ktoś atakuje to chce stracić gola (bo się naraża), skoro ktoś się broni to gola nie chce zdobyć (bo jest w defensywie). Tak to widzisz? :grin:
Od wczoraj interesujesz się piłką?
P.S Z Andora masz rację, chcą wygrać jednak nie mają umiejętności (wszelakich).