>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Linette to weźmie, może nawet w 2 setach.
Hibino bierze rewanż za zeszłoroczny finał w kwalifikacjach do Tokio. Fajnie jakby Magda wygrała i była w finale ale wątpię aby się tak stało. W grze mam Hibino po @5.0 zagrane w drugim secie.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Nawet tak nie piszcie bo mi Magda zamyka spoko kupon i szkoda, gdyby przegrała. Do boju Polsko! ???? ???? ????

szpil 313

szpil

Użytkownik
Dlaczego wszyscy tak idą w stronę Hibino, przecież ona przy swoim podaniu prawie zawsze daje BP, Magda wg. Mnie wygląda lepiej... poza tym styl gry Hibino, ciągłe latanie w końcu musi się na niej zemścić i przyjdzie słabszy moment - osłabienie

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Dlaczego wszyscy tak idą w stronę Hibino, przecież ona przy swoim podaniu prawie zawsze daje BP, Magda wg. Mnie wygląda lepiej... poza tym styl gry Hibino, ciągłe latanie w końcu musi się na niej zemścić i przyjdzie słabszy moment - osłabienie
poprostu Linette ma wielką papkę zamiast mózgu, jest lepszą tenisistką ale w tym sporcie decyduje glowa

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Karlsruhe-Hannover
Hannover gol przed 80.00
@1.83
Drużyna z dołu tabeli versus faworyt do awansu? Hannover ostatnie mecze strasznie zawala początki, traci bramki i goni,goni,goni. Czasem wyciągają, ale zawsze strzelają bramkę. Liczę, że dziś do bramki Karlsruhe trafią chociaż raz przed 80.00 ;)
Osobiście pogrywam również Hannover lub remis po @2.50.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom