slomiany400
Użytkownik
Benfa fajny kupon zamyka, lekko zmodyfikowany od Valentine, kontra?
easy win, zamyka taśmę, którą umoczy over 1,5 w Las Palmas ????Benfa fajny kupon zamyka, lekko zmodyfikowany od Valentine, kontra?
Nie cierpię takich prowokatorów. Zamiast podać typ i liczyć, że wejdzie, że ktoś pograł również, stosuje zaczepki ("chyba żartujesz"; "no i gdzie ta Panata?"Czekam na reputki za Kazan ????
Ja właśnie ten over zmienilem na over 1,5 Lechaeasy win, zamyka taśmę, którą umoczy over 1,5 w Las Palmas ????
Dokładnie. Bawi mnie jeszcze to parcie na reputy, chłopaki, za reputy nic nie kupicieNie cierpię takich prowokatorów. Zamiast podać typ i liczyć, że wejdzie, że ktoś pograł również, stosuje zaczepki ("chyba żartujesz"; "no i gdzie ta Panata?". Teraz czeka na reputki, mimo, że mecz się nie skończył... Wygrała jednak Panata ????
NIE BŁAGAM NIE ZACZYNAJ TEGO TEMATU XDPinnacle zwija manatki w Polsce, dostali maile ?
71:90..161...
To gratuluję ???? Podejrzewam że ako jeszcze bardziej podskoczyło dzięki temu ^^. Benfica powinna na 99% ogarnąć bez problemów. LM dopiero za 1,5 tyg. teraz przerwe mieli, grają u siebie, h2h ciągle na plus ????Ja właśnie ten over zmienilem na over 1,5 Lecha
A co bo ja nie w temacie :-D dopiero maila dostałem :-DNIE BŁAGAM NIE ZACZYNAJ TEGO TEMATU XD
Bryan/Bryan @1.70