Tak jak piszesz paka jest konkretna. Ciśnienia również jest wysokie, bo jest ogromna szansa na zgarnięcie dubletu. Nie można sobie pozwolić na głupie błędy i straty punktów, nie na tym etapie. Poznańska Lokomotywa jest rozpędzona, więc liczę że dziś zgarną kolejne 3 punkty.
Od siebie polecam:
Lech win 2.10
Lech over 1.5 2.20
Bwin
JAZDA KOLEJORZ!!!
Popsuli kupon bracia ????
Inverness - Rangers
bts tak
1.95
bet365
Randers vs Midtyjand over 2.5 i obie strzelą @2.4
5-0 w 4 kwarcie ???? RemisSan Pablo Burgos 2.25
jeszcze Gomez okazja w doliczonym no komentWilki over 2 bardzo mocno atakują i dawno powinno być 3-2
Najgorsze, że nie w 365 grane to nie można zamykać. Gratuluje Tobie za te typy, ja po prostu tylko coś zmienilem :grin:To gratuluję ???? Podejrzewam że ako jeszcze bardziej podskoczyło dzięki temu ^^. Benfica powinna na 99% ogarnąć bez problemów. LM dopiero za 1,5 tyg. teraz przerwe mieli, grają u siebie, h2h ciągle na plus ????
Niestety ale w las palmas już dawno powinny być bramki. Nieskuteczność gigantyczna
13 rożny w 78 minucieInvernees - Rangers over 12 corners 1.83
Wolfsburg 1x 2,50
cisną cały mecz, powinni coś wturlać w końcu
Stawka: 150zł
3x Leszek trzeci mecz 3-0. Nie pamiętam od dawna by ktoś taką serie walnął, w tym dwa 2 wyjazdy trzeba zaznaczyćTetteh w miejsce Trałki i Wilusz utrzymał skład po tych dwóch dobrych meczach i Jevtić od początku. Wydaje się, że wszystkie 3 decyzje na plus. A na ławce jeszcze do wyboru Robak, Pawłowski czy Radut. No paka niesamowita w Poznaniu się zrobiła.
Lech -0,25 @1,9 na mocniejsze granie
Lech gol w 1 połowie @2
Lech over 1,5 @2,2 wszystko Bet365
Nie widzę ratunku dla tego zestawienia defensywy w Pogoni
brak komunikacji, nic się tam nie kleiło. Werder w końcu utrzymałJa jeszcze mam przed oczami meczu Werderu na Augsburgu, też wygrywali w 65' by do końca meczu oddać na 3-2.
Doczekałem się Wolfsburg gol w 2 połowie @2,1 Bet365
Tragedia :--(Popsuli kupon bracia ????