slomiany400
Użytkownik
Benfa fajny kupon zamyka, lekko zmodyfikowany od Valentine, kontra?
easy win, zamyka taśmę, którą umoczy over 1,5 w Las Palmas ????Benfa fajny kupon zamyka, lekko zmodyfikowany od Valentine, kontra?
Nie cierpię takich prowokatorów. Zamiast podać typ i liczyć, że wejdzie, że ktoś pograł również, stosuje zaczepki ("chyba żartujesz"; "no i gdzie ta Panata?". Teraz czeka na reputki, mimo, że mecz się nie skończył... Wygrała jednak Panata ????Czekam na reputki za Kazan ????
Ja właśnie ten over zmienilem na over 1,5 Lechaeasy win, zamyka taśmę, którą umoczy over 1,5 w Las Palmas ????
Dokładnie. Bawi mnie jeszcze to parcie na reputy, chłopaki, za reputy nic nie kupicie niemniej jednak miło kiedy ktoś doceni Twoją wiedzę/szczęście/przeczucie ????Nie cierpię takich prowokatorów. Zamiast podać typ i liczyć, że wejdzie, że ktoś pograł również, stosuje zaczepki ("chyba żartujesz"; "no i gdzie ta Panata?". Teraz czeka na reputki, mimo, że mecz się nie skończył... Wygrała jednak Panata ????
NIE BŁAGAM NIE ZACZYNAJ TEGO TEMATU XDPinnacle zwija manatki w Polsce, dostali maile ?
71:90..161... bilans Excela w tej kolejce 2:2...chwila przerwy bo cos nie jest tak.
To gratuluję ???? Podejrzewam że ako jeszcze bardziej podskoczyło dzięki temu ^^. Benfica powinna na 99% ogarnąć bez problemów. LM dopiero za 1,5 tyg. teraz przerwe mieli, grają u siebie, h2h ciągle na plus ????Ja właśnie ten over zmienilem na over 1,5 Lecha
A co bo ja nie w temacie :-D dopiero maila dostałem :-DNIE BŁAGAM NIE ZACZYNAJ TEGO TEMATU XD
Bryan/Bryan @1.70