>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Juruś ale Ty mnie zaimponowałeś w tej chwyly
Ale gdyby Białorusin nie pomógł to by był wielki członek z tego brejka

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
M 2,5K

mati89

Forum VIP
ręce opadają.. tu nie chodzi o żadne omijanie blokad. Kolega wyprowadza argument że nie można zablokować dostępu do określonych treści z tego względu, że... uwaga... mamy wolność Internetu. Otóz nie ma takiej wolności i mozna zablokować wszystko. Wasze sposoby omijania blokad to inna kwestia.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Pany, ale to jest temat typów. Ja rozumiem gorączkę związaną z ustawą, ale tutaj się TYPY podaje, temat do dyskusji jest gdzie indziej...

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Pany, ale to jest temat typów. Ja rozumiem gorączkę związaną z ustawą, ale tutaj się TYPY podaje, temat do dyskusji jest gdzie indziej...
&quot;Pan mi nie udziela rad&quot; :cool:

A dobrze, że jest i tu bo akurat troszkę na temat jest. Na pewno bardziej niż to, że Krajicek miał zakończyć karierę, a Janowicz to spierd***** społeczna :grin:

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
ręce opadają.. tu nie chodzi o żadne omijanie blokad. Kolega wyprowadza argument że nie można zablokować dostępu do określonych treści z tego względu, że... uwaga... mamy wolność Internetu. Otóz nie ma takiej wolności i mozna zablokować wszystko. Wasze sposoby omijania blokad to inna kwestia.
Wróć do mojego postu, przeczytaj jeszcze raz ZE ZROZUMIENIEM. I przeproś ładnie za wprowadzanie w błąd i rozpoczynanie bezsensownej dyskusji. Napisałem tyle że dostawca internetu nie zablokuje ci dostępu do internetu z poziomu providera, a jedynie może dodać filtr który będzie blokował wejście na tą stronę. Zdjęcie filtra dla średnio ogarniętej osoby.
Kolejna sprawa, wytłumacz mi w jaki sposób zablokują ci dostęp do konkretnej strony przy użyciu internetu mobilnego? Na przekaźniku zablokują porty? Wtedy żadne strony nie będą działały bo porty http są stałe

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 2,5K

mati89

Forum VIP
Wróć do mojego postu, przeczytaj jeszcze raz ZE ZROZUMIENIEM. I przeproś ładnie za wprowadzanie w błąd i rozpoczynanie bezsensownej dyskusji.
Ten twój post sam w sobie jest wyrazem twojego kretynizmu. Zastanów się kto zaczał dyskusję na temat braku możliwości zastosowania blokady bo na pewno nie byłem to ja.
koniec dyskusji, wracamy do typowania na żywo. Nie ma sensu prowadzić dalszej dyskusji na ten temat w momencie kiedy nie zrozumieliśmy się na samym jej początku //valentine28

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom