FC Astoria Walldorf v Pirmasens
powyzej 1,5
1.4
MSV Duisburg - 1.FC Magdeburg
powyzej 0.5 gola
1.57
AKO 2.19
bet365
nie żartuj nawetPanathinaikos -2.5pkt 1.95
"Pan mi nie udziela rad"Pany, ale to jest temat typów. Ja rozumiem gorączkę związaną z ustawą, ale tutaj się TYPY podaje, temat do dyskusji jest gdzie indziej...
Wróć do mojego postu, przeczytaj jeszcze raz ZE ZROZUMIENIEM. I przeproś ładnie za wprowadzanie w błąd i rozpoczynanie bezsensownej dyskusji. Napisałem tyle że dostawca internetu nie zablokuje ci dostępu do internetu z poziomu providera, a jedynie może dodać filtr który będzie blokował wejście na tą stronę. Zdjęcie filtra dla średnio ogarniętej osoby.ręce opadają.. tu nie chodzi o żadne omijanie blokad. Kolega wyprowadza argument że nie można zablokować dostępu do określonych treści z tego względu, że... uwaga... mamy wolność Internetu. Otóz nie ma takiej wolności i mozna zablokować wszystko. Wasze sposoby omijania blokad to inna kwestia.
Ten twój post sam w sobie jest wyrazem twojego kretynizmu. Zastanów się kto zaczał dyskusję na temat braku możliwości zastosowania blokady bo na pewno nie byłem to ja.Wróć do mojego postu, przeczytaj jeszcze raz ZE ZROZUMIENIEM. I przeproś ładnie za wprowadzanie w błąd i rozpoczynanie bezsensownej dyskusji.