ręce opadają.. tu nie chodzi o żadne omijanie blokad. Kolega wyprowadza argument że nie można zablokować dostępu do określonych treści z tego względu, że... uwaga... mamy wolność Internetu. Otóz nie ma takiej wolności i mozna zablokować wszystko. Wasze sposoby omijania blokad to inna kwestia.
A dobrze, że jest i tu bo akurat troszkę na temat jest. Na pewno bardziej niż to, że Krajicek miał zakończyć karierę, a Janowicz to spierd***** społeczna :grin:
ręce opadają.. tu nie chodzi o żadne omijanie blokad. Kolega wyprowadza argument że nie można zablokować dostępu do określonych treści z tego względu, że... uwaga... mamy wolność Internetu. Otóz nie ma takiej wolności i mozna zablokować wszystko. Wasze sposoby omijania blokad to inna kwestia.
Wróć do mojego postu, przeczytaj jeszcze raz ZE ZROZUMIENIEM. I przeproś ładnie za wprowadzanie w błąd i rozpoczynanie bezsensownej dyskusji. Napisałem tyle że dostawca internetu nie zablokuje ci dostępu do internetu z poziomu providera, a jedynie może dodać filtr który będzie blokował wejście na tą stronę. Zdjęcie filtra dla średnio ogarniętej osoby.
Kolejna sprawa, wytłumacz mi w jaki sposób zablokują ci dostęp do konkretnej strony przy użyciu internetu mobilnego? Na przekaźniku zablokują porty? Wtedy żadne strony nie będą działały bo porty http są stałe
Ten twój post sam w sobie jest wyrazem twojego kretynizmu. Zastanów się kto zaczał dyskusję na temat braku możliwości zastosowania blokady bo na pewno nie byłem to ja. koniec dyskusji, wracamy do typowania na żywo. Nie ma sensu prowadzić dalszej dyskusji na ten temat w momencie kiedy nie zrozumieliśmy się na samym jej początku //valentine28