>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Janowicz @2.62
Albo uwali moje taśmy albo się ogarnie. Miał szansę przełamać, na pewno będą kolejne. Bez przesady kim jest Gerasimov ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Ale jezeli sie Pinnacle wycofuje z Polski tzn Polacy bedacy za granica moga grac u nich ? Mozna przeciez byc w Polsce i kupic sobie za 50 zl VPS z IP niemieckim , a byc zameldowanym w Polsce i adres polski , bo niby sie gra beda w Niemczech ???? ihihi

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Ale jezeli sie Pinnacle wycofuje z Polski tzn Polacy bedacy za granica moga grac u nich ? Mozna przeciez byc w Polsce i kupic sobie za 50 zl VPS z IP niemieckim , a byc zameldowanym w Polsce i adres polski , bo niby sie gra beda w Niemczech ???? ihihi
I przy wypłacie podasz polski adres zamieszkania przepuszczony przez VPS?

M 2,5K

mati89

Forum VIP
A w jaki sposób ci niby zablokują dostęp do tych stron? Jedynie bet może zablokować graczom z polski gry. Żaden dostawca internetu ci nie zablokuje jednej strony, a jak juz to będzie to w filtrze, chociaż jest to nielegalne. Wolność internetu ;). Kolejna rzecz internet mobilny. Co? na przekaźnikach zablokują stronę bet365 ???? ? Jeśli bet sam nie wprowadzi blokady kont polskich to nic im innego nie pomoże
śmiać mi się zachciało jak to przeczytałem. Podasz mi podstawę prawną tej wolności? to jest zasada niepisana, nieuregulowana w żadnym akcie, jeśli rząd zechce ją ograniczyć to to zrobi i nie będziesz miał żadnego argumentu poza aktywnością na marszach i zgromadzeniach. Jak to zrobią zobaczymy ale spokojnie mogę wyobrazić sobie że dostawcy zablokują mozliwosc wejscia na jakakolwiek stronę która bedzie miała słowo bet/bukmacher w domenie czy w ogole w treści.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
śmiać mi się zachciało jak to przeczytałem. Podasz mi podstawę prawną tej wolności? to jest zasada niepisana, nie uregulowana w żadnym akcie, jeśli rząd zechce ją ograniczyć to to zrobi i nie będziesz miał żadnego argumentu poza aktywnością na marszach i zgromadzeniach. Jak to zrobią zobaczymy ale spokojnie mogę wyobrazić sobie że dostawcy zablokują mozliwosc wejscia na jakakolwiek stronę która bedzie miała słowo bet/bukmacher w domenie czy w ogole w treści.
Darknet is coming.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Dostawca internetu nie ma prawa blokować ci dostępu do wybranych stron internetowych chyba że statycznie dodany filtr z poziomu modemu/routera, który w ustawieniach można sobie usunąć , no Litości...

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
To jest argument kończący dyskusję. :cool:
Tak jakby 40% z głosujących to była większość.
Nie mówiąc już o tym, że choćby na SLD w 2001 roku głosowało więcej obywateli, a sukces PiS zawdzięcza partii RAZEM i braku w związku z tym SLD.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom