Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Pamięta ktoś, mogę się mylić, ale kojarzy mi się, że w meczach chińskiej piłki ręcznej była zasada, że jak jest przewaga 15 goli, to kończą mecz, czy to nadal jest? ????
Pamięta ktoś, mogę się mylić, ale kojarzy mi się, że w meczach chińskiej piłki ręcznej była zasada, że jak jest przewaga 15 goli, to kończą mecz, czy to nadal jest? ????
czekam po prostu na linię +15,5 na gości ????
ale mogę się nie doczekać ????
przy 6-1 na -14,5 było @1,48 gdzie zwyczajnie ta linia już dawno by wyższa była, więc może buki wiedzą też ????
WKS 3q -5.5 @1.83
Odjadą teraz na spokojnie jak w 2q i będą kontrolowali do końca. Nie ma co się przemęczać i tracić sił na Kutno, wystarczy dobrze wejść w kwartę.