D
0
dutra
Gość
nie ma co czekać.Uuu coś tu chyba jest nie teges z Krysią
nie ma co czekać.Uuu coś tu chyba jest nie teges z Krysią
Z tego co wiem to tak ale zasada ma działanie tylko w 2 połowie, pierwsza trzeba dograć niezależnie od wyniku ???? ale może jeszcze ktoś potwierdziPamięta ktoś, mogę się mylić, ale kojarzy mi się, że w meczach chińskiej piłki ręcznej była zasada, że jak jest przewaga 15 goli, to kończą mecz, czy to nadal jest? ????
czekam po prostu na linię +15,5 na gości ????Z tego co wiem to tak ale zasada ma działanie tylko w 2 połowie, pierwsza trzeba dograć niezależnie od wyniku ???? ale może jeszcze ktoś potwierdzi
tak, zgadza sięPamięta ktoś, mogę się mylić, ale kojarzy mi się, że w meczach chińskiej piłki ręcznej była zasada, że jak jest przewaga 15 goli, to kończą mecz, czy to nadal jest? ????
a jednak dała radę :grin:Konjuh 2 set @2,04
No wiedzą zwróć uwagę ze jak rośnie przewaga spada over bramek ????czekam po prostu na linię +15,5 na gości ????
ale mogę się nie doczekać ????
przy 6-1 na -14,5 było @1,48 gdzie zwyczajnie ta linia już dawno by wyższa była, więc może buki wiedzą też ????
ta, linia stoi w miejscu cały czas, no szkoda, bo kiedyś można było fajny szmal zrobić ????No wiedzą zwróć uwagę ze jak rośnie przewaga spada over bramek ????
:???:Panowie jest szansa zobaczyć ligę mistrzów w telefonie, nc+ GO odpada.
Chętnie wykupię jakiś pakiet.
AKO 4.53Boluspor U19 v Konyaspor U19 ofer 1,5 ht kurs 1.90, SAI v BUFC over 5,5 FT, ako 4.53 bet365 - tak teraz próbuję
U19:
http://pl.soccerway.com/national/turkey/u19-elit-ligi/20162017/regular-season/r38539/matches/?ICID=PL_3N_02
a odnośnie live-a sami widzicie jak bramki poleciały w 40 minut
powodzenia
Marconi Stallions - Blacktown City over 1.5 @1.61
ZwrotSiema. Jak bet365 rozliczy krecz w spotkaniu Konjuh Vesnina?
0-1u młodych w Tajlandii Ratchaburi-Chonburi over 1,5 HT @2,00 Bet365
spadło solidnie na gości ich 2 gol był 2,2 teraz 1,83