>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Pamięta ktoś, mogę się mylić, ale kojarzy mi się, że w meczach chińskiej piłki ręcznej była zasada, że jak jest przewaga 15 goli, to kończą mecz, czy to nadal jest? ????

betbangtheory 93

betbangtheory

Użytkownik
Pamięta ktoś, mogę się mylić, ale kojarzy mi się, że w meczach chińskiej piłki ręcznej była zasada, że jak jest przewaga 15 goli, to kończą mecz, czy to nadal jest? ????
Z tego co wiem to tak ale zasada ma działanie tylko w 2 połowie, pierwsza trzeba dograć niezależnie od wyniku ???? ale może jeszcze ktoś potwierdzi

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Z tego co wiem to tak ale zasada ma działanie tylko w 2 połowie, pierwsza trzeba dograć niezależnie od wyniku ???? ale może jeszcze ktoś potwierdzi
czekam po prostu na linię +15,5 na gości ????
ale mogę się nie doczekać ????
przy 6-1 na -14,5 było @1,48 gdzie zwyczajnie ta linia już dawno by wyższa była, więc może buki wiedzą też ????

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Ogląda ktoś o co chodzi z Mladenovic? Niby super forma a tutaj nagle dostaje gładko w 15 minut 1-5, gemy bez walki w zasadzie. Kontuzja jakaś?

devvon 88

devvon

Użytkownik
WKS 3q -5.5 @1.83
Odjadą teraz na spokojnie jak w 2q i będą kontrolowali do końca. Nie ma co się przemęczać i tracić sił na Kutno, wystarczy dobrze wejść w kwartę.

Otrzymane punkty reputacji: +1
betbangtheory 93

betbangtheory

Użytkownik
czekam po prostu na linię +15,5 na gości ????

ale mogę się nie doczekać ????

przy 6-1 na -14,5 było @1,48 gdzie zwyczajnie ta linia już dawno by wyższa była, więc może buki wiedzą też ????
No wiedzą zwróć uwagę ze jak rośnie przewaga spada over bramek ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom