>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Strasznie niepewnie uderza te piłki.
e: Na takiej wyjebce ten brejk, że głowa mała. Jakby grała swoje to by ją szybko pozamiatała.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Teraz znając życie się pewnie gładziudko połamie do 0/15 ;)
Jak jej zależy, żeby wygrać to nie. Jak chce odpocząć to tak ????
e: Myślę, że jakby chciała wtopić to by nie brała tej pomocy medycznej. Coś z kostką jak widać. Hm zobaczymy.

lukasz0331 16

lukasz0331

Użytkownik
Będzie serwować nowymi piłkami to trochę zwiększa jej szanse. wydaje się, że powinno jej zależeć, bo duża kasa na tym turnieju do zarobienia;) z drugiej strony babski tenis jest nieodgadniony;p

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Boluspor u19 - Konyaspor u19 troche podejrzanie wyglada, gospodarze ostatnio same wygrane i raz juz ze soba grali to Boluspor wygral 2-0, teraz z 0-3 wychodzą na 2-3 dwa gole w minute zdobyte, lekko wygrana Boluspor u19 @3.40
⛔

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Jak jej zależy, żeby wygrać to nie. Jak chce odpocząć to tak ????
Oczywiście, że jej zależy żeby wygrać. Tyle tylko, że jest to zawodniczka bardzo nierówna, nieregularna, jeden mecz potrafi zagrać świetnie, po czym następnego dnia widzimy to co dzisiaj. W dodatku dość szybko i łatwo wyprowadzić ją z równowagi i wtedy wrzuca na tzw. wyjebkę jak to określiłeś.
ed: no i jednak medical mamy. w jakimś stopniu tłumaczy to jej dzisiejszy występ, choć jakoś bardzo nie było widać żeby przeszkadzało jej to w grze.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Akurat teraz zmieniła w końcu kierunek, ale dość dziwnie długo gra do jednej strony, to nie jej gra. Widać niepewność.

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Panowie mam pytanie, da się gdzieś ustawić czas po którym następuje wylogowanie na forum? Bo zaczyna mnie już to wku****ć, oglądam w jednej zakładce mecz, za kilka minut chce zerknąć na forum i już jestem wylogowany, idę na klopa wracam i jestem wylogowany, idę zrobić kawę wracam i jestem wylogowany. Na litość boską przecież to może do szału doprowadzić. Nie mogę nigdzie w ustawieniach na ten temat nic znaleźć ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom