Przy logowaniu zaznacz ,,zapamietaj logowanie"Panowie mam pytanie, da się gdzieś ustawić czas po którym następuje wylogowanie na forum? Bo zaczyna mnie już to wku****ć, oglądam w jednej zakładce mecz, za kilka minut chce zerknąć na forum i już jestem wylogowany, idę na klopa wracam i jestem wylogowany, idę zrobić kawę wracam i jestem wylogowany. Na litość boską przecież to może do szału doprowadzić. Nie mogę nigdzie w ustawieniach na ten temat nic znaleźć :/
Gracias dobry człowieku ???? Mam nadzieję, że to zadziała. W takim razie w ramach testu idę do kołchozu rozrzucić obornik i jak wrócę mam nadzieję, że nadal będę zalogowanyPrzy logowaniu zaznacz ,,zapamietaj logowanie"
1.65 na czysty win CSKA? Taa jasne... Szkoda że kursy na ten mecz max były 1.4cska moscow u 19 win
1.65
Under 45,5 pkt w III secie meczu Air Jambos - Wibee @1,90 siata ???? Grubo
1/2 już naOdra Opole - Polonia Bytom over 2,75 @ 1,65
To na razie gram i czekam na wyższy na ov 2,5 ????
Koolhofy już przełamały, dobrze to wygląda
... pierwszy gładko 6:3 jeszcze 40 min koncentracji i piękne ako z samego rana... też na nich zerkam żeby się tylko niewyluzowali za mocno :grin:
Nie kracz!!!:grin::grin:... pierwszy gładko 6:3 jeszcze 40 min koncentracji i piękne ako z samego rana