Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Wczoraj na meczu Manchesteru przy stanie 1-1 w 68 minucie była już linia na to, że będzie kartka w meczu po 1,50. A przecież był wynik 1-1. w 73 chyba siadła 1 kartka, a potem już nic, a w sumie raz wejście w nogi było i faul taktyczny.
Druga sprawa. Szybka bramka i nie bedzie żadnej kartki jak w czoraj u Tottków lub jedna jak w meczu City. Podobno w tym Sutton gra jakiś 115 kilowy chłop.
Może ktoś polecić stronę gdzie są w miarę wcześnie podane kto będzie sędziował dany mecz? Na Soccerway ciągle nie ma podanego sędziego do meczu Arsenalu a za chwilę się ten mecz rozpoczyna...
Wczoraj na meczu Manchesteru przy stanie 1-1 w 68 minucie była już linia na to, że będzie kartka w meczu po 1,50. A przecież był wynik 1-1. w 73 chyba siadła 1 kartka, a potem już nic, a w sumie raz wejście w nogi było i faul taktyczny.
Druga sprawa. Szybka bramka i nie bedzie żadnej kartki jak w czoraj u Tottków lub jedna jak w meczu City. Podobno w tym Sutton gra jakiś 115 kilowy chłop.
typ rozliczam na plus pomimo tego, że w momencie podania typu pomyliłem linie lecz moja jak najbardziej do złapania, gdyż RR dopiero w doliczonym czasie gry.
Dzisiejszy live 3/3
Gram powyzej 1,5 gola do przerwy w meczu Arsenalu @1,8.
Generalnie chyba juz dosc niespodzianek mamy w pucharze, wiec Arsenal badz, co badz wyjdzie zmotywowany, zeby nie bylo obciachu.
2 bramki to nie jest duzo, wiec tak gram.
Sędzia Michael Oliver w ciągu ostatnich 2 sezonów nie pokazał poniżej 2 kartek w meczach z Arsenalem, myślę że azjan na pewno wejdzie
Powyżej 2,5 kartek @1,83
Dziwisz się? Polecałem z rana Ignatika, Donati 1 mecz po AO gdzie krecz i jeszcze w hali grają, gdzie orłem nie jest. Ignatik zapłacił za Rennes bodajże dwoma turkami, ale już powinno być lepiej.