>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
babunia 316

babunia

Użytkownik
Djurgardens (0:1)
typ: over 2,5 w meczu
kurs: 1,53
statystyki oraz kurs na gospodarzy sugeruję, że możemy zobaczyć łamaka w tym meczu lecz ja wybieram bezpieczniejszą opcję. Dodatkowo giełda bf w tym meczu &quot;zawieszona&quot; co tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że w tym meczu coś śmierdoli.. (chyba, że to jeszcze ten Stolec z meczu Zagłębia.. )
✅✅✅ 67&#39; i 1:2
przeczucie dobre, śmierdziało z daleka, a i bezpieczniejsza opcja się opłaciła..

5567 719

5567

Użytkownik
daj potem znać gdzie i jak Ci rozliczyli, może będzie precedens to zaatakuje na czacie po zwrot ????
Na 365 czekam. Nie wiem czemu wstrzymują, pewnie sami nie mieli takiej sytuacji dawno. (jesli w ogole)

O juz mam. Dali wygraną jednak.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Może ktoś polecić stronę gdzie są w miarę wcześnie podane kto będzie sędziował dany mecz? Na Soccerway ciągle nie ma podanego sędziego do meczu Arsenalu a za chwilę się ten mecz rozpoczyna...
Michael Oliver - Na Guardianie

Otrzymane punkty reputacji: +12
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
PSV rezerwy - NAC over 1,5 HT @ 2,10
Odense - Randers over 2,5 @ 1,83

Otrzymane punkty reputacji: +5
babunia 316

babunia

Użytkownik
Djurgarden
typ: over 8 RR (azjan)
kurs: 2,2

błąd: w momencie podania typu była linia na azjan over 9, jeśli wjedzie azjan over 8 po kursie &gt; 1,8 to polecam atakować

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Pany, co taka linia niska na żółte kartki w meczu FA Cup Arsenalu? Sędziego jeszcze nie sprawdzałem, ale sprawdziłem mecze drużyn z niższych lig w pucharze przeciwko faworytom, zawsze był wysoki over kartkowy, z przewagą kartek dla słabszej drużyny. Linia to tylko 2,5. Podpucha?

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Pany, co taka linia niska na żółte kartki w meczu FA Cup Arsenalu? Sędziego jeszcze nie sprawdzałem, ale sprawdziłem mecze drużyn z niższych lig w pucharze przeciwko faworytom, zawsze był wysoki over kartkowy, z przewagą kartek dla słabszej drużyny. Linia to tylko 2,5. Podpucha?
ZAciekawiłeś mnie.

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Sędzia od 2013 ma średnią 3,5 kartki na mecz

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Sprawdziłem sędziego, sędziuje Michael Oliver
Ma średnią 3,78 żółtej kartki na mecz! Coś mi w tej linii nie pasuje

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom