powazny to on jest jak gra w szachyA ja myślałem że Simon to poważny facet
67' i 1:2Djurgardens (0:1)
typ: over 2,5 w meczu
kurs: 1,53
statystyki oraz kurs na gospodarzy sugeruję, że możemy zobaczyć łamaka w tym meczu lecz ja wybieram bezpieczniejszą opcję. Dodatkowo giełda bf w tym meczu "zawieszona" co tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że w tym meczu coś śmierdoli.. (chyba, że to jeszcze ten Stolec z meczu Zagłębia.. )
Na 365 czekam. Nie wiem czemu wstrzymują, pewnie sami nie mieli takiej sytuacji dawno. (jesli w ogole)daj potem znać gdzie i jak Ci rozliczyli, może będzie precedens to zaatakuje na czacie po zwrot ????
Michael Oliver - Na GuardianieMoże ktoś polecić stronę gdzie są w miarę wcześnie podane kto będzie sędziował dany mecz? Na Soccerway ciągle nie ma podanego sędziego do meczu Arsenalu a za chwilę się ten mecz rozpoczyna...
W Danii coś się kroi
Jak ktoś nie chce czekać to over 2 @ 1,6 może grać.
Ja zagram ov 2,5 @ 2,37 i poczekam na lepszy kurs na over 1,5.
No i pięknieOdense - Randers over 2,5 @ 1,83
51'Slint Truidense - Gent (Rezerwy)
over 6.5 azjan
@1.9
Gdzie niby Babuniu taki kurs znajdę? Jak na pierwsi 9 rożnych samego Djurgarden jest 2,20Djurgarden
typ: over 8 RR (azjan)
kurs: 2,2
ZAciekawiłeś mnie.Pany, co taka linia niska na żółte kartki w meczu FA Cup Arsenalu? Sędziego jeszcze nie sprawdzałem, ale sprawdziłem mecze drużyn z niższych lig w pucharze przeciwko faworytom, zawsze był wysoki over kartkowy, z przewagą kartek dla słabszej drużyny. Linia to tylko 2,5. Podpucha?
Sędzia od 2013 ma średnią 3,5 kartki na meczPany, co taka linia niska na żółte kartki w meczu FA Cup Arsenalu? Sędziego jeszcze nie sprawdzałem, ale sprawdziłem mecze drużyn z niższych lig w pucharze przeciwko faworytom, zawsze był wysoki over kartkowy, z przewagą kartek dla słabszej drużyny. Linia to tylko 2,5. Podpucha?