mradam
Użytkownik
Na Riske 2.37 wygląda zachęcająco
Na Riske 2.37 wygląda zachęcająco
To chyba nie krecz, bo sędzia wyraźnie podaje wynik jako 6:3,6:0.5:0 15:0 i krecz Mannarino! petarda, uratowane kupony xD
W Danii coś się kroi
Jak ktoś nie chce czekać to over 2 @ 1,6 może grać.
Ja zagram ov 2,5 @ 2,37 i poczekam na lepszy kurs na over 1,5.
no to nie wiem już, oglądałem strema, było 15:0 i podeszli sobie łapke podać, co w takiej sytuacji ?>To chyba nie krecz, bo sędzia wyraźnie podaje wynik jako 6:3,6:0.
Nie ????wnosiz po tych 4k ktore wjechały na over 2,5 ??
lsh też podaje 6:0 , to w tenisie może tak być że niechce mi sie grać ostatniego gema i mówie do sędziego, ziomek przybij mi przegraną do 0 i spadamy ?Na livesports jest 6-0
Go Ahead v Helmond (rezerwy)
Go Ahead 6 gol 1.80 Bet365
Z tego co słyszałem, to sędzia powiedział kara. Że coś niby przedłużał Mannarino chyba.lsh też podaje 6:0 , to w tenisie może tak być że niechce mi sie grać ostatniego gema i mówie do sędziego, ziomek przybij mi przegraną do 0 i spadamy ?
To nie był krecz, sędzia podał 6:0 jako wynik 2 seta5:0 15:0 i krecz Mannarino! petarda, uratowane kupony xD
Nie spotkałem się z czymś takim, rezygnacja z gry oznacza "krecz", czyli niedokonczenie spotkania i tyle. Ale tu z tego co ludzie piszą to Mannarino nie zrezygnowal tylko sędzia wkroczył do akcji, wiec możliwe, ze tak może byc.lsh też podaje 6:0 , to w tenisie może tak być że niechce mi sie grać ostatniego gema i mówie do sędziego, ziomek przybij mi przegraną do 0 i spadamy ?