siarzewski
Użytkownik
Safarova mecz @2.10
BENG
BENG
Wczoraj na meczu Manchesteru przy stanie 1-1 w 68 minucie była już linia na to, że będzie kartka w meczu po 1,50. A przecież był wynik 1-1. w 73 chyba siadła 1 kartka, a potem już nic, a w sumie raz wejście w nogi było i faul taktyczny.Sprawdziłem sędziego, sędziuje Michael Oliver
Ma średnią 3,78 żółtej kartki na mecz! Coś mi w tej linii nie pasuje
JA zaryzykujęSprawdziłem sędziego, sędziuje Michael Oliver
Ma średnią 3,78 żółtej kartki na mecz! Coś mi w tej linii nie pasuje
http://footballrefereeing.blogspot.com/2017/02/national-leagues-referee-appointments_14.html#.WKtHyPnhDIUMoże ktoś polecić stronę gdzie są w miarę wcześnie podane kto będzie sędziował dany mecz? Na Soccerway ciągle nie ma podanego sędziego do meczu Arsenalu a za chwilę się ten mecz rozpoczyna...
A jeżeli to rzeźniki są? ???? To może sędzia pokartkować, jak nie będą nogi odstawiaćWczoraj na meczu Manchesteru przy stanie 1-1 w 68 minucie była już linia na to, że będzie kartka w meczu po 1,50. A przecież był wynik 1-1. w 73 chyba siadła 1 kartka, a potem już nic, a w sumie raz wejście w nogi było i faul taktyczny.
Druga sprawa. Szybka bramka i nie bedzie żadnej kartki jak w czoraj u Tottków lub jedna jak w meczu City. Podobno w tym Sutton gra jakiś 115 kilowy chłop.
Djurgarden
typ: over 8 RR (azjan)
kurs: 2,2
błąd: w momencie podania typu była linia na azjan over 9, jeśli wjedzie azjan over 8 po kursie > 1,8 to polecam atakować
tez spróbuje ale kartka przed 40 minuta 1.83 bet365 ;]JA zaryzykuję
Zwrot i zamknięte bez paru zł, dziś lepiej nie kusić losu. ????Dobra, na odbicie ostatnie AKO na dziś
Nishokia + Querrey AKO @2.05
W końcu muszą się wyżyć po blamażu w Monachium jak Barca w meczu z LeganesNo dobra w meczu Arsnealu powyżej 8,5 gola ???? jak walną 5 lub 6 przed przerwą to sie pohandluje ????
Dziwisz się? Polecałem z rana Ignatika, Donati 1 mecz po AO gdzie krecz i jeszcze w hali grają, gdzie orłem nie jest. Ignatik zapłacił za Rennes bodajże dwoma turkami, ale już powinno być lepiej.Donati jaki słaby