>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Sprawdziłem sędziego, sędziuje Michael Oliver
Ma średnią 3,78 żółtej kartki na mecz! Coś mi w tej linii nie pasuje
Wczoraj na meczu Manchesteru przy stanie 1-1 w 68 minucie była już linia na to, że będzie kartka w meczu po 1,50. A przecież był wynik 1-1. w 73 chyba siadła 1 kartka, a potem już nic, a w sumie raz wejście w nogi było i faul taktyczny.

Druga sprawa. Szybka bramka i nie bedzie żadnej kartki jak w czoraj u Tottków lub jedna jak w meczu City. Podobno w tym Sutton gra jakiś 115 kilowy chłop.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Wczoraj na meczu Manchesteru przy stanie 1-1 w 68 minucie była już linia na to, że będzie kartka w meczu po 1,50. A przecież był wynik 1-1. w 73 chyba siadła 1 kartka, a potem już nic, a w sumie raz wejście w nogi było i faul taktyczny.

Druga sprawa. Szybka bramka i nie bedzie żadnej kartki jak w czoraj u Tottków lub jedna jak w meczu City. Podobno w tym Sutton gra jakiś 115 kilowy chłop.
A jeżeli to rzeźniki są? ???? To może sędzia pokartkować, jak nie będą nogi odstawiać

babunia 316

babunia

Użytkownik
Djurgarden
typ: over 8 RR (azjan)
kurs: 2,2

błąd: w momencie podania typu była linia na azjan over 9, jeśli wjedzie azjan over 8 po kursie &gt; 1,8 to polecam atakować
✅✅✅
typ rozliczam na plus pomimo tego, że w momencie podania typu pomyliłem linie lecz moja jak najbardziej do złapania, gdyż RR dopiero w doliczonym czasie gry.
Dzisiejszy live 3/3

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Gram powyzej 1,5 gola do przerwy w meczu Arsenalu @1,8.
Generalnie chyba juz dosc niespodzianek mamy w pucharze, wiec Arsenal badz, co badz wyjdzie zmotywowany, zeby nie bylo obciachu.
2 bramki to nie jest duzo, wiec tak gram.

owca26 171

owca26

Użytkownik
No dobra w meczu Arsnealu powyżej 8,5 gola ???? jak walną 5 lub 6 przed przerwą to sie pohandluje ????

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Sędzia Michael Oliver w ciągu ostatnich 2 sezonów nie pokazał poniżej 2 kartek w meczach z Arsenalem, myślę że azjan na pewno wejdzie
Powyżej 2,5 kartek @1,83

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Donati jaki słaby
Dziwisz się? Polecałem z rana Ignatika, Donati 1 mecz po AO gdzie krecz i jeszcze w hali grają, gdzie orłem nie jest. Ignatik zapłacił za Rennes bodajże dwoma turkami, ale już powinno być lepiej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom