shakeyobody
Forum VIP
No i do 3 pięknie. Podtrzymuję, że TaZ mvp. Nawet jakby zaczęli w terro to byłoby grubo pojechane z duńczykami
Na Majorze na Nuke było 16-12 na Overpassie minimalna porażka 14-16. Biorąc pod uwagę fakt że tutaj na Nuke Astralis nie istniał to na Overpassie można spokojnie powalczyć o wygranąNie porównuj mousesports do Astralis ???? Na overpassie będą mieli ciężko i jak na moje to wszystko się wyjaśni na trainie.
Aż za łatwo, przecież to nie jest tak, że Astralis nie potrafi grać Nuke'a. Przecież nawet na tym DH grali dwa razy tą mapę w BO1No i do 3 pięknie. Podtrzymuję, że TaZ mvp. Nawet jakby zaczęli w terro to byłoby grubo pojechane z duńczykami
To jeszcze takiego dubelka spróbuję
Genk HT + Bahia - Juazeirense over 0,5 HT ---> @5,4.
VP królują na tej mapie, nie byłbym tego taki pewny.3:16 aaaa daje 5 stówek na 2:0
Virtus 2:0 @ 2.20 uni
Wszyscy tak graja bo to najbardziej logiczny betAbsolutnie nie jestem. Ale wszyscy grają O2,5 dlatego, ja tak nie gram ????
Teraz troche slabo, bo taki kurs pre byl na czyste zwyciestwo Virtusow. Niemniej jednak kibicuje Tobie i VirtusomAbsolutnie nie jestem. Wszyscy grają O2.5, dlatego, ja tak nie gram ????
Zaczęli-2.5 Barca 1.75
Katalończycy ruszają się żwawo. Muszą pokazać show przed własną publicznością po przegranej z PSG 0-4
Nie to byl polfinal Ligi Swiatowej rozgrywany w Serbii ????A to nie były kwalifikacje do IO w Atlancie?