No wlasnir chce wyczekac na over 0,5 jak sie udaMecz otwarty tu może pojsc w kazda strone. No bet
Przeważali, ale ostatecznie 0-0. Kurs mega, więc nie mam problemuNimes 4,33
Ty to lepiej idź transferuj aizy do Faze ????Fnatic także lubi grać Cobblestone'a więc nie przesadzałbym z hurraoptymizmem... Polacy dzisiaj wyglądają bardzo dobrze, ale na koblu będzie inna gra...
A co do latiny, w przerwie meczu był kurs 3.00 w B365
Nie chodzi mi o te spiny, po prostu pytam przy okazji, bo temat zostal poruszony. Tak jak napisałeś, chyba nic się nie da zrobic. Ta przegladarka Dolphin na Windowsa nie jest... Zastanawiam się tylko dlaczego po zainstalowaniu jakiejś aplikacji, mogłem oglądać mecze NHL i snookera live? Normalnie chyba nie powinienem. Youtube śmiga, ale tez transmisje live juz nie.niestety nie, też swego czasu jak lumie miałem próbowałem wielu rzeczy i dupa. no chyba że się coś zmieniło, ale wątpię
e: aa Ci chodzi o te spiny na pinnku, to z kompa wystarczy że wejdziesz https://www.pinnacle.com/pl/mobile
j.w.Na dole masz przejdź do wersji mobilnej. Możesz to zrobić na PC
Slabo, Bastia mogla wygrywac 2:0.Oglądał kto mecz Monako? Jak grali?
Bardzo słabo grają :;/:Oglądał kto mecz Monako? Jak grali?
No to powinno być anulowane.. 3 graczy Virtusów grało z pistolami, Pasha bodajże ze scoutem a ktoś tam z jakimś magiem czy czymśhttps://www.pinnacle.com/pl/help/betting-rules#eSports
Sporty elektroniczne -> Punkt #18 ????
Dobrze ze nie obstawiałem bo chciałem dać 2 gol Bastia bo dobrze rozpoczeli 2 połowe a tu pierwsza akcja Monako i golBardzo słabo grają :;/:
To samo @2.00Bastia lub remis @1.50
No i właśnie trafili. Bramkarz Bastii nawet nie drgnął :grin:Bardzo słabo grają :;/:
Kombinuj, jedyne co Ci pozostanie to screen z tej rundy co stawiałeś jak wyglądało inventory ekip i kontakt z supportem, lecz pewnie oni coś znajdą na ich korzyść :;/:No to powinno być anulowane.. 3 graczy Virtusów grało z pistolami, Pasha bodajże ze scoutem a ktoś tam z jakimś magiem czy czymś
Dima @2,48 uni