>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Fnatic także lubi grać Cobblestone&#39;a więc nie przesadzałbym z hurraoptymizmem... Polacy dzisiaj wyglądają bardzo dobrze, ale na koblu będzie inna gra...
A co do latiny, w przerwie meczu był kurs 3.00 w B365
Ty to lepiej idź transferuj aizy do Faze :cool::cool: ????

5567 719

5567

Użytkownik
niestety nie, też swego czasu jak lumie miałem próbowałem wielu rzeczy i dupa. no chyba że się coś zmieniło, ale wątpię
e: aa Ci chodzi o te spiny na pinnku, to z kompa wystarczy że wejdziesz https://www.pinnacle.com/pl/mobile
Nie chodzi mi o te spiny, po prostu pytam przy okazji, bo temat zostal poruszony. Tak jak napisałeś, chyba nic się nie da zrobic. Ta przegladarka Dolphin na Windowsa nie jest... Zastanawiam się tylko dlaczego po zainstalowaniu jakiejś aplikacji, mogłem oglądać mecze NHL i snookera live? Normalnie chyba nie powinienem. Youtube śmiga, ale tez transmisje live juz nie.
Na dole masz przejdź do wersji mobilnej. Możesz to zrobić na PC
j.w.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Porto - Tondela over 0,5 HT @ 2,00 Bet365
Spróbuje do przerwy, Tondela największe pato w lidze na wyjazdach. Jedna składniejsza akcja i będzie, o akurat blisko było

Otrzymane punkty reputacji: +6
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
No to powinno być anulowane.. 3 graczy Virtusów grało z pistolami, Pasha bodajże ze scoutem a ktoś tam z jakimś magiem czy czymś
Kombinuj, jedyne co Ci pozostanie to screen z tej rundy co stawiałeś jak wyglądało inventory ekip i kontakt z supportem, lecz pewnie oni coś znajdą na ich korzyść :;/:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom