remis do przerwy w bastii 3.20
W 365 masz za @2.62Fnatic mapa nr2 @2
Virtusi dziś w dobrej formie a ty chcesz jeszcze grać przeciwko nim na ich najlepszej mapie ???? ? NIE POLECAM.Fnatic mapa nr2 @2
niestety nie, też swego czasu jak lumie miałem próbowałem wielu rzeczy i dupa. no chyba że się coś zmieniło, ale wątpięA na Windows Phone 8.1 da się coś z flashem zrobić?
szczerze to nawet nie zrozumiałem co Ci się przydarzyłoSTS kupon przegrany rozliczyli po kilku minutach wygrany minęła godzina i dalej nierozliczony. macie tak?
Na jednej z najlepszych ;p VP lubi od czasu do czasu walnąć throwa.. To nie głupi pomysł zagrać przeciwko nim i zamknąć w połowie z zyskiem, często bardzo kiepsko zaczynają Cobbla.Virtusi dziś w dobrej formie a ty chcesz jeszcze grać przeciwko nim na ich najlepszej mapie ???? ? NIE POLECAM.
gdzie taki fatalny kurs? :grin: całoroczny @2,62 mam over 2,5 mapy, ale wątpię żeby weszłoFnatic mapa nr2 @2
Lepsza, wiadomo wszystko się może zdarzyć ale moim zdaniem to już tylko formalność.Do speców od E sportu. 2 mapa będzie lepsza, czy gorsza dla Virtusów?
https://www.pinnacle.com/pl/help/betting-rules#eSportsZ tel 5 spinów i tylko 11 zł weszło :razz:
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego pinnacle na rundy w cs go dopisuje w nawiasie (full buy) Postawiłem tak sobie na runde Virtusów i mieli Eco a zakład rozliczony na minus :;/:
Mecz otwarty tu może pojsc w kazda strone. No betA jak Levhia?
@2,4 miało być w unifletach :grin:Fnatic mapa nr2 @2