Z tel 5 spinów i tylko 11 zł weszło :razz:
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego pinnacle na rundy w cs go dopisuje w nawiasie (full buy) Postawiłem tak sobie na runde Virtusów i mieli Eco a zakład rozliczony na minus :;/:
niestety nie, też swego czasu jak lumie miałem próbowałem wielu rzeczy i dupa. no chyba że się coś zmieniło, ale wątpię
e: aa Ci chodzi o te spiny na pinnku, to z kompa wystarczy że wejdziesz https://www.pinnacle.com/pl/mobile
STS kupon przegrany rozliczyli po kilku minutach wygrany minęła godzina i dalej nierozliczony. macie tak?
Na jednej z najlepszych ;p VP lubi od czasu do czasu walnąć throwa.. To nie głupi pomysł zagrać przeciwko nim i zamknąć w połowie z zyskiem, często bardzo kiepsko zaczynają Cobbla.
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego pinnacle na rundy w cs go dopisuje w nawiasie (full buy) Postawiłem tak sobie na runde Virtusów i mieli Eco a zakład rozliczony na minus :;/:
Fnatic także lubi grać Cobblestone'a więc nie przesadzałbym z hurraoptymizmem... Polacy dzisiaj wyglądają bardzo dobrze, ale na koblu będzie inna gra...
A co do latiny, w przerwie meczu był kurs 3.00 w B365