>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Brugia przed przerwą zmarnowała 3 sety, cud że tam zostało 1-0 HT.
Brugia -1 azjan (1-0) @ 2,05 Bet365

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Z tel 5 spinów i tylko 11 zł weszło :razz:
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego pinnacle na rundy w cs go dopisuje w nawiasie (full buy) Postawiłem tak sobie na runde Virtusów i mieli Eco a zakład rozliczony na minus :;/:

juras333 802

juras333

Użytkownik
A na Windows Phone 8.1 da się coś z flashem zrobić?
niestety nie, też swego czasu jak lumie miałem próbowałem wielu rzeczy i dupa. no chyba że się coś zmieniło, ale wątpię
e: aa Ci chodzi o te spiny na pinnku, to z kompa wystarczy że wejdziesz https://www.pinnacle.com/pl/mobile
STS kupon przegrany rozliczyli po kilku minutach wygrany minęła godzina i dalej nierozliczony. macie tak?
szczerze to nawet nie zrozumiałem co Ci się przydarzyło

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Virtusi dziś w dobrej formie a ty chcesz jeszcze grać przeciwko nim na ich najlepszej mapie ???? ? NIE POLECAM.
Na jednej z najlepszych ;p VP lubi od czasu do czasu walnąć throwa.. To nie głupi pomysł zagrać przeciwko nim i zamknąć w połowie z zyskiem, często bardzo kiepsko zaczynają Cobbla.

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Woźniacka 26 lat. Przychodzi ojciec-trener i tłumaczy córce jak ma uderzać, a nie jak ma zagrywać przeciwniczce piłkę. WTA

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Fnatic także lubi grać Cobblestone&#39;a więc nie przesadzałbym z hurraoptymizmem... Polacy dzisiaj wyglądają bardzo dobrze, ale na koblu będzie inna gra...
A co do latiny, w przerwie meczu był kurs 3.00 w B365

ryczy 14,1K

ryczy

Użytkownik
Pierdziele Termalica 12 minut 5 rożnych a chciałem grac na Lechie ze pierwsza 5 zdobędzie a do przerwy było 0:3

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom