było niemozliwe blisko.Carlos Berloq przełamie w 7 gemie 4,0 pinacle POLECAM
http://www.flashscore.pl/mecz/dpB6p9Rf/#szczegoly-meczu20 sekund i Andorra wygrywa 4pkt. Wydawałoby się Real przegra, ale ... trafia za 3pkt. Jest punkt straty, Andorra bierze czas. 2pkt. 5 sekund do końca, Real rzuca za 3pkt. Czyż to nie jest ustawianko? Dogrywka
Tak, podobno piłka była wyposażona w specjalny nadajnik który sprawia, że trafia do kosza, nawet jeśli rzucający nie trafi5 sekund do końca, Real rzuca za 3pkt.
Czyż to nie jest ustawianko?
Dogrywka
ta opcja z korkami widzę że słabo się zapowiada bo jakby człowiek under przed meczem zagrał to juz do 20 min 3 by wpadły a tak to kapa się zapowiada...Junior-Atletico over 8 korków @ 1.66
Można było łapać 2 razy wyższy kurs, ale ważne, że siedzi, choć mega stres xD. Dziś 3/3 ???? .HT/FT - Andora/Real - 1.95 - Bet365 ???? . Wchodzę grubiej xD.
Chyba od średniej stawki jak jak zrobiłem bankroll wiekszy i gram większe stawki to mi zwiększyli ????a od czego zalezy bonus w becie ten lojalnościowy ze jedni dostają 50 drudzy 20 a kolejni jeszcze inne stawki ?? od stawek grania przez danego gracza ?
....a nad lotem piłki w ostatniej akcji,czuwali reptitalianie :]20 sekund i Andorra wygrywa 4pkt. Wydawałoby się Real przegra, ale ... trafia za 3pkt.
Jest punkt straty, Andorra bierze czas. 2pkt.
5 sekund do końca, Real rzuca za 3pkt.
Czyż to nie jest ustawianko?
Dogrywka
Glowa im padla od ace'a simpla.Renegades 6-4 > 6-12 To jest normalne?
6:2* ????Renegades 6-4 > 6-12 To jest normalne?
Gościu gratulacje fajny kurs ale nie podniecajmy się tak. :grin::grin::grin:Trzeci typ na forum 3/3, kursy wysokie! Mam nadzieję, że ktoś pograł ze mną
Nie chce się chwalić, ale wyhaczyć tak wysoki typ na Real...mistrzostwo świata (początkowy kurs 1.1).
Ostatecznie wygrali 99-93