>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Biathlon na jutro:
https://forum.bukmacherskie.com/f513/mistrzostwa-swiata-w-biathlonie-hochfilzen-09-19-luty-2017-a-142611-3.html#post6315706

Siatkówka plażowa na jutrzejszy poranek:

Siatkówka plażowa - Kish Island

Koekelkoren/Van Walle vs Erdmann/Dollinger 1 @ 1.83 Bet365

Zgranie to czynnik, który w tym pojedynku może być niezwykle istotny. Belgowie to solidna para. Ich atuty tkwią przede wszystkim w ofensywie, w grze na siatce. Do tego posiadają znakomitą zagrywkę, potrafią nią mocno odrzucić rywali od siatki. U Niemców jest problem. Słabo wyglądali w majorze w USA, tam grali bardzo przeciętnie. Tutaj pierwszy mecz zwycięski, ale rywale z niskiej półki. Para złożona z dwóch blokujących. Dollinger to typowy blokujący, a Erdmann przez ostatnie lata z Matysikiem również był tym bardziej ofensywnym siatkarzem. Te wyniki jak na razie bez szału. Potrzebują czasu, aby lepiej się komunikować, wypracować swoje schematy. Jutro ciężko im będzie złapać rytm. Belgowie na pewno postawią na agresywną postawę, są w stanie wywrzeć presję na rywalach i przede wszystkim mocno punktować na zagrywce. Serwis w Dollingera, utrudnienie mu potem ataku powinno dać

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Skąd mam wiedzieć, że danego dnia dają spiny?
Jakieś info na stronie lub na e-mail?
Ciężko powiedzieć bo mi np teraz nie wysłali na email a miałem, wcześniej wysyłali. Zresztą kiedyś była taka sytuacja że część graczy dostała a ja nie miałem spinów.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Ktoś coś na temat Junior - Atletico Tucan w Libertadores?
Mecz się jeszcze nie zaczął a tam over 0,5 ht 1,65 stoi. W 10-15 minucie będzie do gry

kamillo91 4,5K

kamillo91

Użytkownik
U mnie przed załadowaniem jakiegokolwiek slotu na mikrosekundę pojawia się 5x free spin i znika od razu - ciekawe.

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
tak, normalnie przychodzi po chwili na e-mail.

10 darmowych spinów w Pinnacle na Construction Cash. Bez obrotu 5 na pc + 5 na telefonie

przypominam
Dziwne, bo gdy daję że zapomniałem hasła wyskakuje okienko ale w nim nic i później tylko błąd, spróbuje ciasteczka wykasować

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom