Nie obrazam verno, ja i tak dzisiaj zarobiony jestem, tylko ten wynik z logika ma niewielo wspolnego Jak wiele meczy w tym czyms (aj. znowu mnie ponioslo ;]) tak wyglada, to tu nigdy niczego nie mozna byc pewnymNie znasz się, grasz a potem obrażasz. Twoja wina
Też myślałem o Pacers, sa w stanie to wygrać ale lepiej to odpuścićTe 2 mecze to dla mnie loteria.
Indiana mimo pasm porażek u siebie może wygrać spokojnie z Czarodziejami, którzy od dawna nie mieli wpadek.
Natomiast Bullsi pokazali w ostatnim meczu, że nawet bez swoich gwiazd wszystko jest możliwe :grin:
Chodzi o win Rangers w derbachNie rozumiem do końca pytania ???? jeśli chodzi o Rangers to warto.
Jak to ma niewiele wspólnego ?Nie obrazam verno, ja i tak dzisiaj zarobiony jestem, tylko ten wynik z logika ma niewielo wspolnego Jak wiele meczy w tym czyms (aj. znowu mnie ponioslo ;]) wyglada, to tu nigdy niczego nie mozna byc pewnym
Popatrz na to od tej strony, że na live można łapać kursy >5.0 , które wchodzą właśnie dzięki specyfice meczów CSa.Nie obrazam verno, ja i tak dzisiaj zarobiony jestem, tylko ten wynik z logika ma niewielo wspolnego Jak wiele meczy w tym czyms (aj. znowu mnie ponioslo ;]) wyglada, to tu nigdy niczego nie mozna byc pewnym
Warto, zresztą ten typ już dałem w temacie kilka h temu, ja polecam, decyzja należy do Ciebie ????Chodzi o win Rangers w derbach
a wpłacaleś coś kiedyś ?Jak wypłacic te spiny z pinnacla pozniej na konto normalnie?
CS:GO
Renegades +6,5 @1.83
Analiza:
https://forum.bukmacherskie.com/f529/cs-go-dreamhack-masters-las-vegas-2017-a-142920.html#post6315819
Zaraz dodam typy na resztę spotkań ????
Chłopie to nic nadzwyczajnego. Nie stawiaj w takim razie jak nie masz pojęciaDLATEGO z logika nie ma to nic wspolnego, bo jak prowadzac 6-4 mozna przegrac 6-16!!! Kobieca siatka to przy tym bula z maslem
To jedziemy na tym samym wózku, z fartem. :spokodfhgfh:Warto, zresztą ten typ już dałem w temacie kilka h temu, ja polecam, decyzja należy do Ciebie ????
Ja jeszcze mam zagrane over 5.5, szczerze mówiąc widzę łatwe zwycięstwo Rangersów typu 5:2~ ale jak będzie to zobaczymyTo jedziemy na tym samym wózku, z fartem. :spokodfhgfh:
Cabal/Farah -4,5g @ 1,83
Powinno wejść miękko, zaczynają serwisem, po jednym brejku w secie wystarczy. Pella i Olivo w jakieś wybitnej formie nie są.
6:3, 6:3 - zgodnie z planemCabal/Farah -2,5g @ 1,72
Mocno