>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
roxed94 308

roxed94

Użytkownik
Nie rozumiem osob grajacych Ferrera, ten facet od tamtego roku gra taka lipe ze szkoda na to patrzec. Przez wiele lat scisly top 10 a teraz kreci sie w okolicy 30 i meczy z Berlocqiem, ktorego 2-3 lata temu by zajechal kondycyjnie. Moze ten mecz wymeczy, moze nie. Moim zdaniem stawianie na Davida w obecnej chwili to reperowanie konta bukom.
Pozdrawiam

R 94

ronniebarca

Użytkownik
Nie znasz się, grasz a potem obrażasz. Twoja wina ;)
Nie obrazam verno, ja i tak dzisiaj zarobiony jestem, tylko ten wynik z logika ma niewielo wspolnego ;) Jak wiele meczy w tym czyms (aj. znowu mnie ponioslo ;]) tak wyglada, to tu nigdy niczego nie mozna byc pewnym

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Te 2 mecze to dla mnie loteria.
Indiana mimo pasm porażek u siebie może wygrać spokojnie z Czarodziejami, którzy od dawna nie mieli wpadek.

Natomiast Bullsi pokazali w ostatnim meczu, że nawet bez swoich gwiazd wszystko jest możliwe :grin:
Też myślałem o Pacers, sa w stanie to wygrać ale lepiej to odpuścić

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Nie obrazam verno, ja i tak dzisiaj zarobiony jestem, tylko ten wynik z logika ma niewielo wspolnego ;) Jak wiele meczy w tym czyms (aj. znowu mnie ponioslo ;]) wyglada, to tu nigdy niczego nie mozna byc pewnym
Jak to ma niewiele wspólnego ?

jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Nie obrazam verno, ja i tak dzisiaj zarobiony jestem, tylko ten wynik z logika ma niewielo wspolnego ;) Jak wiele meczy w tym czyms (aj. znowu mnie ponioslo ;]) wyglada, to tu nigdy niczego nie mozna byc pewnym
Popatrz na to od tej strony, że na live można łapać kursy &gt;5.0 , które wchodzą właśnie dzięki specyfice meczów CSa.

ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik
DLATEGO z logika nie ma to nic wspolnego, bo jak prowadzac 6-4 mozna przegrac 6-16!!! Kobieca siatka to przy tym bula z maslem
Chłopie to nic nadzwyczajnego. Nie stawiaj w takim razie jak nie masz pojęcia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom