Dobra, przeceniłem Ferrera, myślałem że nie dostanie 2-0 ????2 set Ferrer 1.5
I dał się złamać ????
6:4 w CS po stronie CT to znaczy tyle co przewaga 10pkt w 1 kwarcie w NBA ????Ten Csto troche jakby patologiczny jest. dalem +7.5 na rene. bylo 6-4> 6-16. Tam graja jacys uposledzeni gracze?
Z szacunku dla Ferrera nie ???? Swoją drogą to on pali papierosy? Czy jakiś inny zawodnik?17 gem Berlocq 3,00 bet365 warto chyba
Panie Majster, to juz nawet pogadac nie mozna?:grin:Chłopie to nic nadzwyczajnego. Nie stawiaj w takim razie jak nie masz pojęcia
zwrot bet dobrze wie jaka linie ustawil na under1 polowa azjan 0-0 Junior @ 1.6
Zależy od mapy, w tym przypadku to po prostu forma s1mple'a oraz fakt że renegades przegrali w głowach6:4 w CS po stronie CT to znaczy tyle co przewaga 10pkt w 1 kwarcie w NBA ????
"CS jest jakiś patologiczny" "Tam grają upośledzeni gracze"Panie Majster, to juz nawet pogadac nie mozna?:grin:
6:4 w CS po stronie CT to znaczy tyle co przewaga 10pkt w 1 kwarcie w NBA ????
Zgodzę się po części ale też nie można tak mówić "forma s1mpla" (fakt grałsuper) ale spójrzmy że Guardian po 10 rundach miał 1 killa więc to się wyrównało po części.Zależy od mapy, w tym przypadku to po prostu forma s1mple'a oraz fakt że renegades przegrali w głowach
Uwierz mi że można ^^ Wystarzczy spojrzeć na wczorajsze one man show NiKo w meczu NaVi-Mousesports ^^Zgodzę się po części ale też nie można tak mówić "forma s1mpla" (fakt grałsuper) ale spójrzmy że Guardian po 10 rundach miał 1 killa więc to się wyrównało po części.
Nie przypominaj mi tego lepiej ???? .Uwierz mi że można ^^ Wystarzczy spojrzeć na wczorajsze one man show NiKo w meczu NaVi-Mousesports ^^
P.S. Co sądzisz o dublu Pingwiny + Wild? Oba zespoły u siebie, dallas przegrywa wszystko co się da, pingwiny dużo strzelają w tym sezonie, a jets wygrali ostatnie spotkanie więc też niekoniecznie się spinać będą ???? ?
włączyłem mecz Legii i over 1.5 pobrałem
A oilers z lotnikami? albo sabres?Nie przypominaj mi tego lepiej ???? .
P.S Co do Pingwinów się zgodzę natomiast odnośnie Dallas mam dziwne przeczucie że dziś wygrają, bardziej pewnym typem do dubla będą Nutki, sam też gram takiego Pingwiny+Nutki
Te Tucumany lubia pograc na 0-0. Cos sie na gieldzie dzieje, ze warto pograc czy jednak ruszyli z atakiem?gol w meczu Junior @ 1,80
Poszło i czekamy.