>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Cloud9 value jak najbardziej, nipy ostatnio słaba dyspozycja ale trzeba pamiętać o tym że c9 na LAN-IE zawsze kupę gra, więc może się potoczyć różnie, nie mniej jednak kursy powinny być równe. Do tego pierwszy mecz na turnieju, zobaczymy jak zespoły wejdą w turniej. Broń boże nie grać grubo.
Na jutrzejsze mecze zapraszam do działu na analizy i dyskusje ???? , jutro już pojawią się moje typy

Otrzymane punkty reputacji: +1
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
A ja gram NiP. Może ostatnio nie zachwycali, ale nie chce mi się wierzyć, że na lanie już w pierwszym meczu dostaną oklep, szczególnie od Clown9.
NiP - Cloud9 @1.72

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Na noc polecam:
Navi -4.5 @1.72

A wracając do meczu nip-c9 to tak jak wspomniałem 2 posty wyżej, spokojnie ze stawką, 1 dzień, 1 mecz, drużyny po bootcampie, cloud9 dużo lepiej gra online niż LAN, gdzie grają po prostu słabo a NIP typowo lanowy

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
nie zapominajcie że NIP Online â‰* NIP Lan. Na Lanie powinni zagrać lepiej niż ostatnio, odbyli w ostatnich dniach bootcamp, Krzysiu mówił, że są w dobrej formie. Nie wiem skąd taki hype na Clown9, mając kursy prawie 50/50 poszedłbym w stronę szwedzkiej formacji po kursie 1.72 - ja odpuszczam pierwszy dzień, jutro zarabiam ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Otrzymane punkty reputacji: +3
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Nishikori już tam umiera od tego upału, radze śledzić, bo ładne kursy na szwarca. Ja właśnie @2.50 złapałem na 1 set.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Nishikori wyglada na strasznie zmeczonego, przy podaniu Schwartzmana nie ma nic do powiedzenia, natomiast przy swoim serwisie jakby sie meczyl.
Gram Schwartzman 2 set @2,2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom