Cloud9 value jak najbardziej, nipy ostatnio słaba dyspozycja ale trzeba pamiętać o tym że c9 na LAN-IE zawsze kupę gra, więc może się potoczyć różnie, nie mniej jednak kursy powinny być równe. Do tego pierwszy mecz na turnieju, zobaczymy jak zespoły wejdą w turniej. Broń boże nie grać grubo.
Na jutrzejsze mecze zapraszam do działu na analizy i dyskusje ???? , jutro już pojawią się moje typy
A ja gram NiP. Może ostatnio nie zachwycali, ale nie chce mi się wierzyć, że na lanie już w pierwszym meczu dostaną oklep, szczególnie od Clown9. NiP - Cloud9 @1.72
A wracając do meczu nip-c9 to tak jak wspomniałem 2 posty wyżej, spokojnie ze stawką, 1 dzień, 1 mecz, drużyny po bootcampie, cloud9 dużo lepiej gra online niż LAN, gdzie grają po prostu słabo a NIP typowo lanowy
nie zapominajcie że NIP Online â* NIP Lan. Na Lanie powinni zagrać lepiej niż ostatnio, odbyli w ostatnich dniach bootcamp, Krzysiu mówił, że są w dobrej formie. Nie wiem skąd taki hype na Clown9, mając kursy prawie 50/50 poszedłbym w stronę szwedzkiej formacji po kursie 1.72 - ja odpuszczam pierwszy dzień, jutro zarabiam ????
Navi jest w formie co pokazał major i mimo że przegrali tam z Astralis to z mousesports na lajcie powinni dać sobie radę. Ja stawkę na to spotkanie daje 4/10, bo jest to 1 mecz na turnieju więc ciężko stwierdzić jak się potoczy zwłaszcza że mapy nie znamy. Ale bazując na historii i doświadczeniu to navi powinno to wygrać i to z palcem w nosie.
Analiza do spotkania: https://forum.bukmacherskie.com/f529/cs-go-dreamhack-masters-las-vegas-2017-a-142920.html#post6314245
Nishikori wyglada na strasznie zmeczonego, przy podaniu Schwartzmana nie ma nic do powiedzenia, natomiast przy swoim serwisie jakby sie meczyl.
Gram Schwartzman 2 set @2,2