>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Po 3 kwarcie moje Toronto -5 puscilem ma straty a tu taka niespodzianka nie sądziłem że to odrobią, chociaż zwrot jest :p

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Mavs 10/32 za 3-point. Matthews wynik 0/7 a każda próba ledwo doleciała do obręczy, rzucał jak pijany. Ciapke musi być upośledzony a każdy rzut z wolnej pozycji. Krzywa morda trenera Mavs nie wróżyła niczego dobrego, za bardzo skręcał jape od pierwszej minuty ..
Ktoś wie do jakiego aktora ten głąb jest podobny ?

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
jeśli to finał zachodu, to czemu phila nie ma takich samych szans? ????
Philadelphia ma szansę na wygranie 20 spotkań ma słabszym wschodzie, a Houston na 60 na mocniejszym zachodzie. Houston musi przegrać w sezonie 23 mecze, a Phila wygrać 20 meczy. Huujowy dzień może się przytrafić każdemu jak dziś Mavs...

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
2. Faze-renegades
Spróbuję tutaj poszukać doga, Więcej w analizie
Renegades win @3.50 2/10 ⛔ 16:14 szkoda bo było bardzo blisko, przy 13:12 dla renegades, chyba się rozluźnili i przegrali 3 kolejne rundy, a potem cały mecz
Renegades +4.5 @2.00 4/10 ✅
Analiza:https://forum.bukmacherskie.com/f529/cs-go-dreamhack-masters-las-vegas-2017-a-142920.html#post6314245
14:16 dla faze
Ajj szkoda... Mecz można było zamknąć z 2x zyskiem przy 13:12 dla renegades, a handi siedzi pięknie ???? mecz zgodnie z oczekiwaniami bardzo wyrównany, a australijczykom po prostu brakło szczęścia, faze miało go aż nadto w tym meczu

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
To co robi dzisiaj NiKo jest nieprawdopodobne. One man army...
37 killi, 10? Mvp przecież to jakaś kpina... Zostaje sam na 5 i zabija wszystkich... Niewiarygodne

seba1b 109

seba1b

Użytkownik
Działa wam Betsson w wersji mobilnej? Od rana próbuje się zalogować i ciągle wywala mi błąd strony.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Dzieki wielkie jakiemus mozgowi , ktory poradzil zeby wycofac w meczu Bayern - Arsenal zaklad przedmeczowy. Przez Ciebie jestem 100 w plecy ;) Nastepnym razem musze nie czytac jakichs farmazonow

0rdinarum 17

0rdinarum

Użytkownik
Przecież arsenal to patałachy. Jak można było sadzić, ze coś ugrają w Monachium? Tak samo Napoli w Madrycie.

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Cloud9 win
@2.10

To powinien być bet dnia, z taką grą jak ostatnio prezentuje NiP to C9 spokojnie to bierze, tym bardziej w bo1. Jedyny mankament to to, że dawno nie oglądaliśmy C9 na jakimś lanie, więc nie wiadomo jak się teraz prezentują, bardziej bazuję na formie Nipu.
✅✅

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Piłka nożna. Grecja. Panserraikos-Lamia kursy na gosp. wzrosły z 2 do 8 a nawet 10. Ktoś coś wie w temacie?
Edit - myślę że te skoki to zmyłka buka. Może ktoś mi napisać czy dużo kasy jest w grze na giełdzie betfair bo zapewne chodzi o under lub over.

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
ja gram takie ako
Arsenal over 1.5 @4.5
Napoli over 1.5 @3.4
Ako: 15.3
Powodzenia podobnie jak wczoraj rozlicze rano jak wrócę z pracy
no nic dzisiaj dwa ⛔⛔ i blisko i daleko, sytuacje obydwie drużyny miały do zdobycia drugiej bramki, ale trudno, w nocy odrobiłem troche ale nie bede rozliczał bo nie podawałem na forum powiem tylko że niezły fart, ponieważ miałem Toronto ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom