jeśli to finał zachodu, to czemu phila nie ma takich samych szans? ????Z realnymi szansami na finał zachodu!
Philadelphia ma szansę na wygranie 20 spotkań ma słabszym wschodzie, a Houston na 60 na mocniejszym zachodzie. Houston musi przegrać w sezonie 23 mecze, a Phila wygrać 20 meczy. Huujowy dzień może się przytrafić każdemu jak dziś Mavs...jeśli to finał zachodu, to czemu phila nie ma takich samych szans? ????
14:16 dla faze2. Faze-renegades
Spróbuję tutaj poszukać doga, Więcej w analizie
Renegades win @3.50 2/10 16:14 szkoda bo było bardzo blisko, przy 13:12 dla renegades, chyba się rozluźnili i przegrali 3 kolejne rundy, a potem cały mecz
Renegades +4.5 @2.00 4/10
Analiza:https://forum.bukmacherskie.com/f529/cs-go-dreamhack-masters-las-vegas-2017-a-142920.html#post6314245
DAJ PAN SPOKÓJ PANIE FERDKUJak byłeś taki pewny, to trzeba było zagrać za majątek swojego życia. A nie teraz po fakcie pisać jak jakiś wszechwiedzący...
Bo to pewnie on pisał z tym zamknięciem :grin:a co z tym tak nagle wyskoczyles?
Cloud9 win
@2.10
To powinien być bet dnia, z taką grą jak ostatnio prezentuje NiP to C9 spokojnie to bierze, tym bardziej w bo1. Jedyny mankament to to, że dawno nie oglądaliśmy C9 na jakimś lanie, więc nie wiadomo jak się teraz prezentują, bardziej bazuję na formie Nipu.
Może zagrałem. Nie pajacuj jak Gowno wiesz.Jak byłeś taki pewny, to trzeba było zagrać za majątek swojego życia. A nie teraz po fakcie pisać jak jakiś wszechwiedzący...
Ta. Bo kurs 1,44 po tym co ostatnio Bayern wyczynia to była przecież promocja dnia i value jak z Polski na KołymęMoże zagrałem. Nie pajacuj jak Gowno wiesz.
no nic dzisiaj dwa i blisko i daleko, sytuacje obydwie drużyny miały do zdobycia drugiej bramki, ale trudno, w nocy odrobiłem troche ale nie bede rozliczał bo nie podawałem na forum powiem tylko że niezły fart, ponieważ miałem Toronto ????ja gram takie ako
Arsenal over 1.5 @4.5
Napoli over 1.5 @3.4
Ako: 15.3
Powodzenia podobnie jak wczoraj rozlicze rano jak wrócę z pracy