>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Strycova słabo jak wczoraj ;) natomiast Stosur na tle Czeszki solidnie i pewnie, dlatego:
Stosur 2-0 @2,25 bet365
⛔
Przespała początek drugiego seta i już nie dogoniła Pepikowej
Dobrze ze Kerber się wzięła za siebie

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Którego bukmachera moglibyście polecić ze względu na dobrego softa na telefon? Bo z tym unibetem przecież szału można dostać, tnie się i jeszcze baterie niemiłosiernie je..
Ja cały czas na telefonie to tylko bet365 chodź nie najgorzej chodzi sportingnet i podobno pinec daje rade ale tego jeszcze nie testowałem...

A co do uni to jedna wielka masakra mam lte w tel czy nawet w domu jak siedzę przy w fi i tak dupa chodzi ale gram tam cAsmi bo jest trochę kaski a szkoda żeby się marnowala; D

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Spróbuję tego pinacla, bo poważnie ten unibet mnie do szału doprowadzi, o 365 wiem tylko nie korzystam aktualnie. Dzięki za odpowiedź, dałbym reputę ale wykorzystałem najwyraźniej limit ????

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Spróbuję tego pinacla, bo poważnie ten unibet mnie do szału doprowadzi, o 365 wiem tylko nie korzystam aktualnie. Dzięki za odpowiedź, dałbym reputę ale wykorzystałem najwyraźniej limit ????
Pinnacle wypłaty w sekundę i dobre kursy ale ma najgorszą ofertę na rynku. Bet365, Betfair albo Betway, te sprawdź ja gram i spoko.

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Witam szanownych Typerow,
Set dla Wozniacki z Isia, normalnie to Aga z nia ma plecy ale bezpiecznie mysle zagrac na seta Karoliny 1.4 Milenium oraz 3 sety 2.3 Milenium

Co sadzicie? Pozdrawiam

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Pinnacle wypłaty w sekundę i dobre kursy ale ma najgorszą ofertę na rynku. Bet365, Betfair albo Betway, te sprawdź ja gram i spoko.

Ale mi nie chodzi o ogólną ofertę, tylko o dobrego softa na telefonie. Żeby nie żarło baterii w godzinę i płynnie chodziło, a w tym uni zawala.;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom