Którego bukmachera moglibyście polecić ze względu na dobrego softa na telefon? Bo z tym unibetem przecież szału można dostać, tnie się i jeszcze baterie niemiłosiernie je..
Którego bukmachera moglibyście polecić ze względu na dobrego softa na telefon? Bo z tym unibetem przecież szału można dostać, tnie się i jeszcze baterie niemiłosiernie je..
Ja cały czas na telefonie to tylko bet365 chodź nie najgorzej chodzi sportingnet i podobno pinec daje rade ale tego jeszcze nie testowałem...
A co do uni to jedna wielka masakra mam lte w tel czy nawet w domu jak siedzę przy w fi i tak dupa chodzi ale gram tam cAsmi bo jest trochę kaski a szkoda żeby się marnowala; D
Spróbuję tego pinacla, bo poważnie ten unibet mnie do szału doprowadzi, o 365 wiem tylko nie korzystam aktualnie. Dzięki za odpowiedź, dałbym reputę ale wykorzystałem najwyraźniej limit ????
Spróbuję tego pinacla, bo poważnie ten unibet mnie do szału doprowadzi, o 365 wiem tylko nie korzystam aktualnie. Dzięki za odpowiedź, dałbym reputę ale wykorzystałem najwyraźniej limit ????
Witam szanownych Typerow,
Set dla Wozniacki z Isia, normalnie to Aga z nia ma plecy ale bezpiecznie mysle zagrac na seta Karoliny 1.4 Milenium oraz 3 sety 2.3 Milenium