>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Fnatic trochę odrabia, może niepotrzebnie zamykałeś ????
Oczywiście, że nie potrzebnie. To jest CS, jeden mecz wcześniej na tej mapie i od razu ktoś pisze, że mapa CT. Do takich wniosków to trzeba więcej rund a nie po 1 meczu pisać ????

verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
Skąd to info? Dopiero drugi mecz na nowym inferno grają. Poza tym, bardzo łatwo zająć banan i bs B, nie zgodzę się z tym że to mapa CT. 50/50 jak dla mnie.
Dał typ na fnatic, potem tłumaczył się że za dużo nie ogląda a teraz po 1 meczu mówi że nowe inferno to mapa CT, ta dyskusja nie ma sensu :p

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Skąd to info? Dopiero drugi mecz na nowym inferno grają. Poza tym, bardzo łatwo zająć banan i bs B, nie zgodzę się z tym że to mapa CT. 50/50 jak dla mnie.
Podobne do d2, gdzie jak zajmiesz b to już ciężko odbić.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Od Morgena :cool::cool::cool: A tak serio jak się siedzi w bsach to nie ma jak wejść, a oni rashują niepotrzebnie i stąd taki wynik był

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Dał typ na fnatic, potem tłumaczył się że za dużo nie ogląda a teraz po 1 meczu mówi że nowe inferno to mapa CT, ta dyskusja nie ma sensu :p
No jak dla mnie to Fnatic to może jeszcze wziąć, po prostu mówiłem że granie na nich po 1.3 nie ma żadnego sensu. Nadal uważam, że są słabi ale nowa mapa więc nie wiadomo czego się zbytnio spodziewać. Za 2.6 na live spokojnie można było wejść.

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Od Morgena :cool::cool::cool: A tak serio jak się siedzi w bsach to nie ma jak wejść, a oni rashują niepotrzebnie i stąd taki wynik był

co ty gościu gadasz, siedzieć w bs? dwa flash&#39;e polecą i CT siedzące w BS&#39;ie jest bezradne. To nie poziom goldów tylko profesjonalka. Rash może i czasami niepotrzebnie ale po prostu jest to element zaskoczenia, gdyby kampili w BS&#39;ie to byłoby 16-0 bo 2 czy 3 vs 5 nie da się wygrać (są dwa BS&#39;y więc CT musiałoby się podzielić a TT poszło by całym składem).

verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
No jak dla mnie to Fnatic to może jeszcze wziąć, po prostu mówiłem że granie na nich po 1.3 nie ma żadnego sensu. Nadal uważam, że są słabi ale nowa mapa więc nie wiadomo czego się zbytnio spodziewać. Za 2.6 na live spokojnie można było wejść.
Po 3.50 nawet widziałem.

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Cloud9 win
@2.10
To powinien być bet dnia, z taką grą jak ostatnio prezentuje NiP to C9 spokojnie to bierze, tym bardziej w bo1. Jedyny mankament to to, że dawno nie oglądaliśmy C9 na jakimś lanie, więc nie wiadomo jak się teraz prezentują, bardziej bazuję na formie Nipu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Kapitalnie się ogląda to nowe inferno, przynajmniej w tym meczu ???? świetna mapa do oglądania, dużo lepiej niż na starym wg mnie ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom