arces1992
Użytkownik
Nowe inferno jest stroną CTFnatic trochę odrabia, może niepotrzebnie zamykałeś ????
Nowe inferno jest stroną CTFnatic trochę odrabia, może niepotrzebnie zamykałeś ????
Skąd to info? Dopiero drugi mecz na nowym inferno grają. Poza tym, bardzo łatwo zająć banan i bs B, nie zgodzę się z tym że to mapa CT. 50/50 jak dla mnie.Nowe inferno jest stroną CT
Oczywiście, że nie potrzebnie. To jest CS, jeden mecz wcześniej na tej mapie i od razu ktoś pisze, że mapa CT. Do takich wniosków to trzeba więcej rund a nie po 1 meczu pisać ????Fnatic trochę odrabia, może niepotrzebnie zamykałeś ????
duzy plusna wieczor
Real Madryt
Aberdeen
Ako 2,1 uderzam mocniej 5/10j
Dał typ na fnatic, potem tłumaczył się że za dużo nie ogląda a teraz po 1 meczu mówi że nowe inferno to mapa CT, ta dyskusja nie ma sensuSkąd to info? Dopiero drugi mecz na nowym inferno grają. Poza tym, bardzo łatwo zająć banan i bs B, nie zgodzę się z tym że to mapa CT. 50/50 jak dla mnie.
Podobne do d2, gdzie jak zajmiesz b to już ciężko odbić.Skąd to info? Dopiero drugi mecz na nowym inferno grają. Poza tym, bardzo łatwo zająć banan i bs B, nie zgodzę się z tym że to mapa CT. 50/50 jak dla mnie.
Od Morgena A tak serio jak się siedzi w bsach to nie ma jak wejść, a oni rashują niepotrzebnie i stąd taki wynik byłSkąd to info? Dopiero drugi mecz na nowym inferno grają. Poza tym, bardzo łatwo zająć banan i bs B, nie zgodzę się z tym że to mapa CT. 50/50 jak dla mnie.
Co powiesz o meczu Young - Opelka?Darcis odłamał
No jak dla mnie to Fnatic to może jeszcze wziąć, po prostu mówiłem że granie na nich po 1.3 nie ma żadnego sensu. Nadal uważam, że są słabi ale nowa mapa więc nie wiadomo czego się zbytnio spodziewać. Za 2.6 na live spokojnie można było wejść.Dał typ na fnatic, potem tłumaczył się że za dużo nie ogląda a teraz po 1 meczu mówi że nowe inferno to mapa CT, ta dyskusja nie ma sensu
Od Morgena A tak serio jak się siedzi w bsach to nie ma jak wejść, a oni rashują niepotrzebnie i stąd taki wynik był