>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Jakis link , cokolwiek czy słuchy chodzą w Radomiu ? ????
W Radomiu to juz niestety nie wiem &quot;co słychać&quot;, spędziłem tam tylko czas licealny. Ani wczesniej, ani później nie mialem stycznosci z tym miastem :] Linka Ci nie dam, bo juz dawno o tej Puig czytałem.

D 570

duff999

Użytkownik
Czyli powielasz bzdury lub rzeczy , których nie możesz potwierdzić. Równie dobrze mogłeś przeczytać , że Fedex koksował całe Ao ,ale nie pamiętasz gdzie to wycztyałeś.
Prostując:
Shapatava wypowiedziała się na swoim twitterze o Finale igrzysk pisząc dość ironicznie o Puig , że gratuluje jej czytego tygodnia , medalu i , że tak tenis powinien wyglądać kiedy nie grają kobiety z nakoksowanymi maszynami tylko kobiety z kobietami. To byla jedyna wzmianka o jakimkolwiek dopingu na IO. Jak bylo naprawde tego nie wie nikt , a temat dopingu w tenisie to temat rzeka. Polecam wybrac się czasem na meskie Itfy ktoś kto bardziej ogarnia tenis na pewno wie ocb.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Miałem grać brak overa 6,5 ale w tym momencie 5 strzelili ale teraz chyba można bo już się im nie będzie chciało ????

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Ja bym nie grał ani w stronę Puig, ani Kerber. Będę obserwował linię na ilość gemów w poszczególnych setach raczej i na HA dodatnie w stronę puig.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom