>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Tam do ht to 6-0 najmniej powinno być a weź teraz dołóż 45 minut grania w ósemkę w polu. Jak żółtki będą chytre na maxa to do 10 dobiją, ja na razie mam over 6,5 @2 zjazd w przerwie mocny bo się wszyscy rzucili

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Ja tego nie betuję, nie lubię takich meczów. Równie dobrze mogą sobie odpuścić i nie upokarzać bardziej przeciwnika. No chyba że potrzebują na gwałt bramek to może to się różnie potoczyć. Nie mniej powodzenia panowie ????

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Ja tego nie betuję, nie lubię takich meczów. Równie dobrze mogą sobie odpuścić i nie upokarzać bardziej przeciwnika. No chyba że potrzebują na gwałt bramek to może to się różnie potoczyć. Nie mniej powodzenia panowie ????
Ale oni nie cisnęli jakoś mocno, samo wychodziło po 2/3 podaniach :p

5567 719

5567

Użytkownik
Widzę, ze jak spalem to poruszyliscie kilka kwestii...

A więc jesli idzie o Puig - chodzą słuchy, ze na tych IO byla mocno nakoksowana, dlatego taki wynik zrobila...

Jesli chodzi o Radom - no tak, miasto cieszy się złą sławą w naszym kraju (&quot;wioska olimpijska&quot;, &quot;dresiarze&quot; itd.), ale tak się stało, ze tam chodziłem do liceum, zakochany bylem w Darii, Agacie i Agnieszce, bylo ok, sentyment pozostanie na zawsze ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Na wyjeździe pewnie by nie upokarzali ale grają u siebie dla kibiców. Troche bramek tam powinno wpaść, tyle że bawią się w polu karnym

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Co ten Paire ma w łepetynie ? ????
Mieć 3:0 w 3 secie i dać się połamać na 4:4 .... a wcześniej 5:3 w drugim i przegrać 4 gemy z rzędu i seta... co za gość !

D 570

duff999

Użytkownik
Widzę, ze jak spalem to poruszyliscie kilka kwestii...

A więc jesli idzie o Puig - chodzą słuchy, ze na tych IO byla mocno nakoksowana, dlatego taki wynik zrobila...

Jesli chodzi o Radom - no tak, miasto cieszy się złą sławą w naszym kraju (&quot;wioska olimpijska&quot;, &quot;dresiarze&quot; itd.), ale tak się stało, ze tam chodziłem do liceum, zakochany bylem w Darii, Agacie i Agnieszce, bylo ok, sentyment pozostanie na zawsze ;)
Jakis link , cokolwiek czy słuchy chodzą w Radomiu ? ????

5567 719

5567

Użytkownik
Oj Nole, piszesz jakbyś Paire nie znal. Takie zachowanie u niego to znak firmowy, &quot;norma&quot;...

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Oj Nole, piszesz jakbyś Paire nie znal. Takie zachowanie u niego to znak firmowy, &quot;norma&quot;...
Chłop ma talent, jest ogólnie technicznie kozakiem, ale psyche to ma tragiczną.
Uwali ten mecz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom