>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
D 570

duff999

Użytkownik
Nie miało to być aż tak na serio. Trochę bardziej neutralnie mogłem napisać - to fakt. Natomiast chodzi mi o to , że ogladalem te cale IO i mialem wrazenie , że zwyczajnie trafila z forma po b dobrym jak na nia okresie na grassie zagrala mega IO. Shapatava tweetnela i sie zrobil rumor , a nikt nie bierze pod uwage tego , że wreszcie Puig zagrala sezon na + 50 zwyciestw. Kerber byla wypompowana w trzecim secie i wbrew pozorom ta drabinka portorykanki byla dosyc prosta. Muguruza , ktora miala problemy na IO to bylo jedyne jej wyzwanie do 1/2. co ja w ogole robie rozpisując się o damskim tenisie ???? no nic zobaczymy jaki wynik bedzie dzis.

domell 454

domell

Użytkownik
Można to wytłumaczyć tak: &quot;w tenisie sytuacja jest dynamiczna&quot; :razz: A tak serio to Paire i Foga omijam w typowaniach juz dawno i innym tez to polecam
:grin:
Jeśli ktoś uwalił by wysokie prowadzenie w piłce nożnej, koszykówce, piłce ręcznej i reszcie dyscyplin w których gra się określoną liczbę minut, to można się dziwić.
Natomiast w tenisie czy siatkówce gra się do określonej liczby punktów/setów. Nic dziwnego że tam sytuacja zmienia się częściej niż w wyżej wymienionych dyscyplinach.
W dyscyplinach, gdzie gra się na czas, po zdobyciu określonego wyniku można zmienić taktykę i ten czas wytracać. Co zrobisz w tenisie? Do zwycięstwa i tak musisz zdobyć punkty, a nie wybijać rywala z rytmu.

5567 719

5567

Użytkownik
Nie no, to raczej plotki. Skoro chodziły słuchy, że Nadal nie wystąpił niby na IO 2012, bo doping (oczywiscie to tylko plotki). To co taka Puig miała by na swoją obronę przy IO 2016, że jej tego celowo nie wykryli. Przecież przed tym turniejem to była zawodniczka spoza pewnie 30 rozpoznawalnych. Brak występu Thiema na IO wzbudza podejrzenia, bo chłopak w tamtym roku grał wszystko. Nawet na jakichś kurnikach, a na IO nie wystąpił. Tak jak teraz chodzą plotki, że Djoko tak słabo grał, żeby &quot;strzał&quot; był czysty.
Kij wie jak to z nimi jest. Podejrzewam, ze w sporcie na tym najwyższym poziomie dochodzi do jakiegoś rodzaju &quot;wspomagania&quot;, ale co, jak i gdzie, to my raczej nigdy się nie dowiemy. Weźmy taką Szarapovą... Nigdy bym się po niej niczego takiego nie spodziewal i co? No właśnie.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
W dyscyplinach, gdzie gra się na czas, po zdobyciu określonego wyniku można zmienić taktykę i ten czas wytracać. Co zrobisz w tenisie? Do zwycięstwa i tak musisz zdobyć punkty, a nie wybijać rywala z rytmu.
Niby tak, ale jak masz 3:0 i podwójne przełamanie to trzymaj serwis...graj spokojnie i po temacie...

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Przeczytałem wczoraj analizę &quot;znafcy&quot; koszykówki, że dzisiaj CCC Polkowice postawi twarde warunki UMMC w lidze mistrzyń. Chciałem pooglądać ale tego nie idzie oglądać różnica 2 klas to mało powiedziane, proste błędy i nietrafianie do kosza z pod kosza w czystej pozycji. Jednym słowem - nieoglądalne&quot; no chyba, że ktoś lubi się pośmiać z nieporadności CCC :grin::grin::grin:

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Przeczytałem wczoraj analizę &quot;znafcy&quot; koszykówki, że dzisiaj CCC Polkowice postawi twarde warunki UMMC w lidze mistrzyń. Chciałem pooglądać ale tego nie idzie oglądać różnica 2 klas to mało powiedziane, proste błędy i nietrafianie do kosza z pod kosza w czystej pozycji. Jednym słowem - nieoglądalne&quot; no chyba, że ktoś lubi się pośmiać z nieporadności CCC :grin::grin::grin:
Ogólnie, jeśli chodzi o mody/znawcy/typerzy itd nie polecam żeby &quot;iść za kimś w ogień&quot; to że ktoś ma rangę nie znaczy że ma skuteczność 90% i yield z kosmosu, nie mówię że ty tak robisz ale przestroga dla innych bo jest dużo takich osób &quot;oo ma rangę znawcy hokej i dał typ na NHL idę all in&quot; a potem płacz ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom