>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Wyczuwam wtope pingwinów, mimo, że pobrałem tak jak Wy ????
No paradoksalnie ich Hurricanes cisna teraz.
3 mecz, gdzie Pingwiny nie wiedza co maja zrobic, jak nie wpadaja im gole.
Tutaj mieli znakomity poczatek i zaczyna sie gra z dwoch poprzednich meczy, obrona kuleje, a bramek brak.

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Blake&#39;a lubilem ogolnie. Z takich pojedynków z troche nowszej historii to na dlugo zapamiętam jeszcze mecz Tipsarevica z Fedem w Melbourne, gdzie Tipsar gral mecz zycia, ale ostatecznie poległ, no i mecz Djokovica z Fedem na US Open, gdzie Fed miał 2-0 i swój serwis na 3-0 z kilkoma meczbolami, no i Novak pełne ryzko na returnie, jak wszedł pierwszy return to publika zgotowala owacje, Novak ręce do góry z uśmiechem i na luzie, ale za chwile weszly kolejne returny i juz twarz mu sie zmienila na powazna, pelna koncentracja i zaczela się gra od nowa. Fed sie posypal i wtopil caly mecz. Mialem pre pogranego Novaka wtedy. Piekne emocje.
Miałem pisać o tym meczu, nie podałes najważniejszych szczegółów. Djok zanim zacząć grać te returny przy 1 serwisie Rogera, to pierw zrzucił czapkę z głowy za siebie. Chwilę przed tym momemtem przyszedł do boksu Novaka sam Puff Dady i usiadł obok ojca Novaka. W ogóle się nie interesował meczem, a jedynie dłubal w telefonie. Jak Novak zaczął grać te returny wszyscy zaczęli owacje na stojąco, to i Puffy wstał i klaskal nie wiedząc do czego ...

5567 719

5567

Użytkownik
Miałem pisać o tym meczu, nie podałes najważniejszych szczegółów. Djok zanim zacząć grać te returny przy 1 serwisie Rogera, to pierw zrzucił czapkę z głowy za siebie. Chwilę przed tym momemtem przyszedł do boksu Novaka sam Puff Dady i usiadł obok ojca Novaka. W ogóle się nie interesował meczem, a jedynie dłubal w telefonie. Jak Novak zaczął grać te returny wszyscy zaczęli owacje na stojąco, to i Puffy wstał i klaskal nie wiedząc do czego ...
A nie, kurde, jednak nie wszystko dobrze juz teraz pamiętam, bo te returny przy 2-2 w setach byly a nie przy 2-0, ale to mniejsza o większość, wszystko inne sie zgadza ;) Epicki mecz.

5567 719

5567

Użytkownik
A nie, kurde, jednak nie wszystko dobrze juz teraz pamiętam, bo te returny przy 2-2 w setach byly a nie przy 2-0, ale to mniejsza o większość, wszystko inne sie zgadza ;) Epicki mecz.

E: Sorry za dubla

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Haas kreczuj. ! 2-0 było na wyciągnięcie ręki, miał brejka w 2 secie. Dużo szczęścia w tiebreku i to za mało dla weterana. Rywal mógł odpuścić, teraz tylko krecz Haasa...

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Haas kreczuj. ! 2-0 było na wyciągnięcie ręki, miał brejka w 2 secie. Dużo szczęścia w tiebreku i to za mało dla weterana. Rywal mógł odpuścić, teraz tylko Haasa...
Wywala wszystko, nie biega, ja tam wziąłem u8,5 gema @2,10

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Jakby tak było to by dziś Tommy wygrał 6:3 6:3
ale jakby jak było? ????
w sumie u nich tam jeszcze 21.02, a on ma 23.02 ????
no i pięknie Tomek 4 ue w gemie i *5/2
ale ledwo jakieś 65% wartości zysku mam teraz przy zamknięciu, poza tym zamykanie jest dla słabych

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom