>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
duda 380

duda

Użytkownik
Bezmyślne pobieranie typów nie popłaca.Zawsze trzeba też samemu przeanalizować, czy warto inwestować w propozycję innego typera, więc jeśli ktoś jest winny Twojej przegranej, to Ty sam.
A Sylwek to dobry typer.

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Rangers @2.45
Dobra, po takim kursie to już w sumie można na to patrzeć
A graj! Ja tam na nich nie patrzę od derbów ostro mnie wnerwili ???? życzę Tobie dobrze ale chciałbym aby przegrali ????

PS.
Cofam, jednak mam ich w tasiemce ???? D

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Ogólnie z aktualnych polecam Ottawe, którą zresztą dałem w temacie kurs teraz to 2.10 jakcoś

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
A graj! Ja tam na nich nie patrzę od derbów ostro mnie wnerwili ???? życzę Tobie dobrze ale chciałbym aby przegrali ????
W derbach też mnie trochę zawiedli , ale imo rangers, wild i pingwiny to drużyny które mi najwięcej dają zarobić, w związku z czym zawsze ich próbuję ^^.

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Tommy zaraz łamie, a kolego co przegrałes na kursie @ 1.25 ochłon, jutro też jest dzień, a jak tak Ci to mocno doskwiera to odpuść całkowicie ! Życie jest piękne !

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
1:1 ???? gol taktyczny żeby jeszcze można było załadować w Pingwiny :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +3
ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Tommy zaraz łamie, a kolego co przegrałes na kursie @ 1.25 ochłon, jutro też jest dzień, a jak tak Ci to mocno doskwiera to odpuść całkowicie ! Życie jest piękne !
Jeżeli o mnie chodzi, to pograłem Ferrera po 2+ na live ;)

Ktoś coś ze streamem - ten który mam ma spore opóźnienie. Z góry dziękuję ;)

5567 719

5567

Użytkownik
Pamiętam, ale w meczu Blake vs Haas to Blake miał setowa na serwisie Haasa, nie dał rady, przegral set i mecz Mega psycha Haasa !. A mecz paluchy lizać, na stojąco się oglądało , a dziś to jakieś ....
Blake&#39;a lubilem ogolnie. Z takich pojedynków z troche nowszej historii to na dlugo zapamiętam jeszcze mecz Tipsarevica z Fedem w Melbourne, gdzie Tipsar gral mecz zycia, ale ostatecznie poległ, no i mecz Djokovica z Fedem na US Open, gdzie Fed miał 2-0 i swój serwis na 3-0 z kilkoma meczbolami, no i Novak pełne ryzko na returnie, jak wszedł pierwszy return to publika zgotowala owacje, Novak ręce do góry z uśmiechem i na luzie, ale za chwile weszly kolejne returny i juz twarz mu sie zmienila na powazna, pelna koncentracja i zaczela się gra od nowa. Fed sie posypal i wtopil caly mecz. Mialem pre pogranego Novaka wtedy. Piekne emocje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom