No i o to chodzi Valentine, a nie tam jakieś @ 1.25 dla "ubogich intelektualnie" nie urażając nikogoRangers @2.45
Dobra, po takim kursie to już w sumie można na to patrzeć
A graj! Ja tam na nich nie patrzę od derbów ostro mnie wnerwili ???? życzę Tobie dobrze ale chciałbym aby przegrali ????Rangers @2.45
Dobra, po takim kursie to już w sumie można na to patrzeć
W derbach też mnie trochę zawiedli , ale imo rangers, wild i pingwiny to drużyny które mi najwięcej dają zarobić, w związku z czym zawsze ich próbuję ^^.A graj! Ja tam na nich nie patrzę od derbów ostro mnie wnerwili ???? życzę Tobie dobrze ale chciałbym aby przegrali ????
Jeżeli o mnie chodzi, to pograłem Ferrera po 2+ na liveTommy zaraz łamie, a kolego co przegrałes na kursie @ 1.25 ochłon, jutro też jest dzień, a jak tak Ci to mocno doskwiera to odpuść całkowicie ! Życie jest piękne !
Ważne że Ottawa wygra a ile to mi powiewa ????Overowo w 1 tercjach, w meczu rangersów też już 2 bramki. Senators zapewne skończą na 2 bramkach ale w całym meczu ^^
Jeszcze trzyma ... !hass co oddal szybciutko
Blake'a lubilem ogolnie. Z takich pojedynków z troche nowszej historii to na dlugo zapamiętam jeszcze mecz Tipsarevica z Fedem w Melbourne, gdzie Tipsar gral mecz zycia, ale ostatecznie poległ, no i mecz Djokovica z Fedem na US Open, gdzie Fed miał 2-0 i swój serwis na 3-0 z kilkoma meczbolami, no i Novak pełne ryzko na returnie, jak wszedł pierwszy return to publika zgotowala owacje, Novak ręce do góry z uśmiechem i na luzie, ale za chwile weszly kolejne returny i juz twarz mu sie zmienila na powazna, pelna koncentracja i zaczela się gra od nowa. Fed sie posypal i wtopil caly mecz. Mialem pre pogranego Novaka wtedy. Piekne emocje.Pamiętam, ale w meczu Blake vs Haas to Blake miał setowa na serwisie Haasa, nie dał rady, przegral set i mecz Mega psycha Haasa !. A mecz paluchy lizać, na stojąco się oglądało , a dziś to jakieś ....